BRIDGERTON

Svi žele biti dio vrućih scena, žena koja bira glumce za hit seriju je na rubu: ‘Prestanite mi slati svoje seksi snimke!‘

Jonathan Bailey kao Anthony Bridgerton u seriji Bridgerton

 Shondaland - Album/album/profimedia/Shondaland - Album/album/profimedia
‘Bridgerton‘ je inače poznat po prizorima golotinje koji su od prve sezone bile tema brojnih internetskih rasprava

Kelly Valentine Hendry, koja je odgovorna za ‘casting‘ glumaca u globalno popularnoj seriji "Bridgerton", otkrila je da joj fanovi, u mailovima koje nitko nije tražio, šalju hrpe audicija za seriju temeljenu na povijesnim, ljubavnim romanima autorice Julije Quinn. Kako je otkrila u recentnoj epizodi podcasta Should I Delete That?, njena je pošta zakrčena porukama koje redovito dobiva od fanova i na koje otpada čak devedeset posto njene dolazne pošte.

"To je dio svakodnevice...dobivam gotovo nevjerojatne videe, koje nisam zatražila. Skoro da se radi o seksu. Nije to pravi seks, no poprilično su napasne te stvari koje dođu do mene. Slike ne prikazuju golotinju, no nisu niti daleko od toga. To je, zapravo, na neki način pomalo i tužno", komentirala je te dodala da mnogi fanovi trenutno ciljaju na ulogu Sophie Beckett u koju je u knjigama Julije Quinn zaljubljen Benedict Bridgerton (Luke Thompson), brat Daphne, Anthonyja i Colina, protagonista prvih triju sezona serije, piše The Hollywood Reporter. Iako još nije potvrđeno čija će ljubavna priča biti fokus četvrte sezone, neki fanovi, vjerojatno, pretpostavljaju da bi to mogla biti upravo Benedictova budući da je ‘Benedictova knjiga‘ "Džentlmenska ponuda" (An Offer from a Gentleman) zapravo prethodila ‘Colinovoj‘ "Gospodin Bridgerton" (Romancing Mister Bridgerton).

"Bridgerton" je inače poznat po vrućim ljubavnim scenama, koje su od prve sezone bile tema brojnih internetskih rasprava.

O svojim scenama tog karaktera progovorila je i irska glumica Nicola Coughlan, koja u seriji interprertira Penelope Featherington i njen alter ego, autoricu trač pamfleta Mrs. Whistledown.

"Ja sam osobno zatražila da se ubace određene izjave i momenti. Ima i jedna scena u kojoj sam poprilično razgolićena pred kamerom, a to je bila moja ideja, moj izbor. Osjećala sam se kao da svima koji vode rasprave o mom tijelu poručujem ‘j*bite se‘; bilo je to nevjerojatno osnažujuće. U tom sam se trenutku osjeća lijepom i pomislila: "Kad mi bude osamdeset, želim se sjetiti ovoga i prisjetiti koliko sam j*beno seksi izgledala", rekla je Coughlan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 13:09