TECHNO GLAZBA

Glazbeni spektakl u Tisnom: Terminal V Croatia već je prvog dana oduševio fanove iz cijelog svijeta

Pet je festivalskih pozornica koje su se izvrsno uklopile u ambijent tik uz more

Počelo je dugo očekivano prvo izdanje Terminal V Croatia Festivala. Brojni gosti festivala, naročito oni iz Škotske, oduševljeni su Hrvatskom, a originalnim ljetnim modnim izričajima razveselili su i domaćine.

Osnivači festivala Derek Martin i Simon McGrath za Jutarnji list javili su se s lokacije u Garden Resortu u Tisnom. Upravo je Jutarnji prije nekoliko mjeseci bio na Festivalu u Edinburghu kada smo se uvjerili u nevjerojatnu energiju i popularnost ovog događaja koji je proljetos posjetili 40 tisuća ljudi.

„Cijeli tim stigao je prije nekoliko dana. Danas dolazi i većina posjetitelja Festivala. Tisno i otok Murter u ljetnim su mjesecima zaista bajkoviti!“ – izjavili su Derek i Simon i dodali: „Hrvatska je bila naš prvi odabir za ljetno izdanje Festivala. Suradnja s lokalnom zajednicom je izvrsna. Vjerujemo da su pred nama četiri dana zabave i uživanja u svim ljepotama Vaše zemlje. Ovo je jedno novo poglavlje u prijateljstvu Škotske i Hrvatske!“

image

Simon i Derek u Tisnom

Terminal V održava se održava sve do 22. srpnja u Tisnom. Terminal V je prema prestižnom svjetskom glazbenom magazinu DJ Mag proglašen najboljim britanskim festivalom elektronske glazbe. Na radost brojnih hrvatskih fanova techno glazbe dnevne ulaznice dostupne su po posebnim cijenama u sustavu Entrio.hr ili na ulazu na sam Festival.

Pet je festivalskih pozornica koje su se izvrsno uklopile u ambijent tik uz more, tisuće gostiju pleše uz ritmove svjetskih DJ zvijezda kao što su Klangkuenstler, Mall Grab, AZYR, Charlie Sparks, MRD, SNTS, Funk Assault, Horsegiirl, Dyen, KI/KI, Adiel, Hannah Laing, Kobosil, Kettama te Charlie Sparks.

Već prvog dana o festivalu izvještavaju i brojni mediji u Škotskoj, što je izvrsna turistička reklama Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 03:17