FANOVI U SUZAMA

Na pomolu veliki preokret: Slavna pjevačica koja se bori s teškom bolešću u tajnosti priprema senzacionalni koncert...

Celine Dion, prizor iz dokumentarnog filma

 Amazon Prime Video Via Bestimage/bestimage/profimedia/Amazon Prime Video Via Bestimage/bestimage/profimedia
Kanadska zvijezda posljednji put je uživo nastupila u Newarku u New Jerseyjem u ožujku 2020. godine

Kanadska pjevačka diva Celine Dion, koja vodi bitku s rijetkom, teškom bolešću (Sindrom ukočene osobe), koja joj je oduzela prekrasni glas, u tajnosti ipak vježba za svoj senzacionalni povratak u Las Vegas, otkriva The Daily Mail.

Prema nekim izvorima s kojima raspolaže US Sun, povratak velike pjevačice može se očekivati najesen. Pedesetšestogodišnja Dion bi, prema tim navodima, trebala nastupati na ograničenom broju koncerata u kazalištu Resorts World Theater.

Dion, koja je o zdravstvenim teškoćama progovorila u dokumentarcu "Ja sam: Celine Dion" (I am: Celine Dion), navodno se nakon četiri godine izbivanja sa scene, priprema za sedamdesetominutne nastupe, koji će se u slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja, odgoditi za kasnije termine.

"Celine se vraća na pozornicu. Zasad je to tajna, no objava se očekuje uskoro", kažu izvori te nastavljaju:

"Jako je naporno radila na tome da može ponovno pjevati dobro i tijekom dužeg vremenskog perioda. Vjeruje da je spremna za nastup duži od sat vremena".

Kako tvrde, "ono što je silno pokreće u bitci za zdravlje, njena je želja da se vrati i zabavlja ljude. Nikada nije odustala te mjesecima u tajnosti radi na snazi i kontroli glasa". Dodaju i da je pjevačica krenula od kratkih kućnih proba, a da sada, nakon osam mjeseci terapije, može otpjevati niz pjesama zaredom.

image

Celine Dion

Angela Weiss/afp/profimedia

Celine Dion je posljednji put uživo nastupila u Newarku u New Jerseyjem u ožujku 2020. godine. U Las Vegasu je nastupala između 2003. i 2007. te između 2011. i 2019. godine.

Dokumentarac, koji se snimao duže od godinu dana, prikazuje njen desetominutni napad te napor da otpjeva pjesmu "I Want To Know What Love Is" grupe Foreigner.

Svim preprekama unatoč, Celine se, kao što je prethodno i ustvrdila, ne predaje. "Ona je borac", komentirao je jedan insajder, koji kaže da Dion surađuje s doktorima i fizikalnim terapeutima kako bi joj se zdravstveno stanje popravilo, dok je drugi otkrio:

"Povratak na pozornicu u ovom ili onom obliku njen je konstantni san; čak i ako neće moći pjevati, ona samo želi vidjeti ta nasmiješena lica".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 09:24