11. IZDANJE

Najveći party tjedan u Europi: Samo mjesec dana preostalo je do Sonus festivala na otoku Pagu

Sonus Festival

Za regionalne posjetitelje dostupne su festivalske, dnevne i vikend ulaznice putem web stranice organizatora festivala

Samo mjesec dana je preostalo do 11. izdanja jednog od najpoznatijih svjetskih festivala i najvećeg party tjedna u Europi.

Više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača nastupit će od 18. do 22. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Noa na plaži Zrće, kao i partijima na brodu.

image

Sonus Festival

Promo/

Headlineri Adam Beyer, Adriatique, Jamie Jones, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Dax J, Ellen Allien, Enzo Siragusa, I Hate Models, Indira Paganotto, John Summit, Joseph Capriati, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama‘ Abdulhadi, Seth Troxler, Stephan Bodzin live, Sven Väth, Vintage Culture i mnogi drugi čine već bogat program ovog izvanrednog festivala, a sad su se priključili i regionalni i domaći izvođači. Ani., Antonio Žuža, AR:TE, Baggi, Dejan Milićević, DJ Jock, Elena Mikac, Glia, Haktal, Kali, Martin Zorko, Mate Čeko, Mony, Shipe, Tea Vučković, The Nune, Veztax i Virgin Helena predstavljat će najbolje od domaće i regionalne scene na ovom okupljanju same kreme svjetske elektroničke glazbe.

image

Sonus Festival

Osim 5 dana i 5 noći festivala, u subotu 17. kolovoza će se održati i party otvorenja na kojem će nastupiti talijanska techno zvijezda Alignment, raw techno DJica iz Portugala - Biia i francuski DJ i producent Shlømo.

Svakog dana festivala brodovi će zaploviti Jadranskim morem i ponuditi gostima jedinstveno iskustvo uživanja u glazbi s pogledom na pitoreskni otok Pag, a ove godine će na boat partijima nastupiti Pan-Pot, Umek, Clara Cuve, Chelina Manuhutu, Ellen Allien, Miro Von Berlin kao i domaća i regionalna podrška.

image

Sonus Festival

Promo/

Za regionalne posjetitelje dostupne su festivalske, dnevne i vikend ulaznice putem web stranice organizatora festivala.

image

Sonus Festival

Sonus Festival/

Kao festival koji spaja kvalitetnu glazbu, odmor i uživanje u ljepotama Jadranskog mora i ponude otoka Paga, Sonus festival je ponosan predstaviti i ovogodišnjeg partnera - Hrvatsku turističku zajednicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 08:24