ANA MARIJA ŠIR

Poznata domaća violistica i producentica objavila novi video, nostalgičnu posvetu mjestu na Krku

Violistica Ana Marija Šir

 Ana Marija Šir
The Perfect Companion je synthpop instrumental koji kroz svoj minimalistički, ali bogat zvuk stvara prostor za introspektivnost

Ana Marija Šir, zagrebačka violistica i producentica, objavila je novi video za instrumentalnu skladbu The Perfect Companion. Ova skladba već je poznata njezinim slušateljima, a sada dobiva novi vizualni kontekst kroz video snimljen na otoku Krku, u mjestu Šilu. Video donosi nostalgične prizore kraja ljeta, savršeno prateći emotivnu i sjetnu atmosferu ove, kako sama Ana Marija kaže, reciklirane pjesme.

Glazbenica svaki rujan provodi opuštajući se u Šilu kojem je ove godine odlučila napraviti diskretnu posvetu.

Kroz melankolične pejzaže obale Šila, video dočarava osjećaj prolaznosti ljeta i promjene godišnjih doba, stvarajući sinergiju između prirodnih ljepota Krka i emotivnog naboja skladbe.

The Perfect Companion je synthpop instrumental koji kroz svoj minimalistički, ali bogat zvuk stvara prostor za introspektivnost i sjećanja, a video savršeno prati tu atmosferu. Istovremeno se radi o posveti ljetu i pozdravu jeseni. Kroz prizore morske obale prije i poslije oluje Ana Marija donosi priču o ljetu koje završava i o trenutku kada smo spremni za promjene koje dolaze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 19:50