SVJETSKE FACE NA TRNJU

Sprema se techno veselica na otvorenju nove sezone u Petom Kupeu: Stižu Marcel Dettmann i Insolate

Peti Kupe

 /Peti Kupe
DJ i producent Marcel Dettmann prepoznat je kao jedan od najutjecajnijih zagovornika suvremenog techna

"Nova sezona – nova iznenađenja! Peti Kupe od jeseni donosi još uzbudljiviji program uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Izreku ‘po jutru se dan poznaje‘ potvrdit će eksplozivni line up otvorenja sezone u petak, 6. rujna. Moćan zvuk donose Marcel Dettmann, Stellarcompanion i Insolate", poručuju iz Petog Kupea te nastavljaju:

"DJ i producent Marcel Dettmann prepoznat je kao jedan od najutjecajnijih zagovornika suvremenog techna. Nadasve povezan s berlinskim institucijama kao što su Berghain i Hard Wax, Dettmann je ostao vjeran svojim korijenima dosljedno inovirajući elektroničku glazbu, a posebno integracije vizualne umjetnosti i techna. Odrastao u bivšem DDR-u, rano je razvio strast prema elektronici, uz new wave, post-punk i industrijsku glazbu kao svoje najjače utjecaje – mnogo prije nego što je otkrio i totalno uronio u techno.

image

Marcel Bettmann

/Sven Marquardt

DJ-ica, slikarica, pjevačica i glumica Marija Šević poznata je pod aliasom Stellarcompanion. Ova multikreativka rezidentica je Radija D59B, gdje jednom mjesečno predstavlja svoje izbore u emisiji To the Stars. Rezidentna je DJ-ica u klubu Karmakoma te članica Beyond House, kolektiva specijaliziranog za eklektičnu elektroničku glazbu na zabavama diljem Beograda.

image

Inso late

/Press
image

Stellar companion

/Press

Još jedna, dobro nam poznata dama podarit će beskompromisan zvuk. Sunčica Barišić – Insolate kao malo tko definira hrvatsku techno scenu, stječući i međunarodno priznanje kao cijenjena DJ-ica i producentica. Osvojila je već pozornice kao što su Tomorrowland, Exit, Dimensions, Berghain ili Rex, a u posljednje vrijeme i Peti Kupe svojim vrućim serijalom Hush.

Vruće će prije večernjeg partyja biti i na terasi kluba gdje nas već od predvečernjih sati očekuje opušteni uvod uz DJ-e i druge poslastice. Od sumraka do zore – najbolja je formula za otvaranje sezone".

Early bird ulaznice dostupne su putem Entrio sustava: www.entrio.hr/event/peti-kupe-season-opening-19865

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 12:57