BRUNDANJE 2024.

Sve je spremno za veliki dvodnevni rock festival u Zagrebu, pogledajte tko sve nastupa

Brun danje

 Samir Ceric Kovacevic/
U petak nastupa Jonathan, koji stiže s novim albumom i obećava još veći spektakl nego lani, zatim slijede Goran Bare i Majke..

Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad stiže u velikom stilu 5. i 6. srpnja u dvorište Pivovare. Najavljen je dobar provod jer Huzjanova 36 postaje "epicentar glazbe, finog craft piva i sočnog street fooda".

Kako stoji u najavi, "uz najveća imena hrvatske rock scene sa sigurnošću se može reći da se ovogodišnje Brundanje pretvorilo u najjači rock festival u Hrvatskoj (...) Rock eksplozija u petak kreće u 20 sati uz Jonathan, koji stiže s novim albumom i obećava još veći spektakl nego lani. Slijede legendarni Goran Bare i Majke koji će kroz emotivne tekstove otpjevati pjesme koje gađaju u srca. Večer zatvara Let 3, poznat po izazivanju tabua, rušenju granica i provokativnim tekstovima. Subota donosi još eksplozivniji lineup. Savršeni Marginalci startaju u 19 sati: Suba, Zoki, Šoki iz Hladnog Piva i Krmpa iz Deafness By Noize vratit će nas na početke Hladnog Piva s izvedbama pjesama s prva tri albuma. Slijede Kojoti - legendarni domaći blues rockeri, a zatim će vas u neka davna vremena vratiti Jura Stublić & Film. Večer i Brundanje kulminirat će nastupom grupe Pips Chips & Videoclips, koja će vas sigurno natjerati da pjevate s njima.

image

Brun danje

Samir Ceric Kovacevic/
image

Brun danje

Samir Ceric Kovacevic/
image

Brun danje

Samir Ceric Kovacevic/

Osim uz vrhunsku glazbu, pivovaru ćete moći iskusiti na još nekoliko načina: na povijesnu turu kroz pivovaru povest će vas Purgerica aka Grička vještica, a žeđ ćete moći ugasiti birajući između više od 10 vrsta Medvedgrad piva. Premijerno ćete upoznati Fantom 42, mountain IPA-u i Četiri dečka, session lager, treće pivo u seriji od pet piva koja pričaju Medvedgrad priču povodom 30. obljetnice. Osim širokog izbora piva u ponudi vas očekuju i kokteli. Vrhunski street food zadovoljit će svačije nepce. Picnicova ekipa stiže s mora već drugi put baš kao i M Brothers sa svojom ponudom burgera. Fidel Gastro poznati je zagrebački restoran, a kako se snalaze u street food verziji otkrit ćemo na Brundanju. Ovogodišnje otkriće s Pizza festivala svakako je Zagyland pizza koja također stiže u dvorište pivovare, a nakon slanog dolazi slatko i to kakvo - Ferdinand knedle - kad probate jednu doći ćete po još!"

Plaćanje na Brundanju bit će, poručuju, "isključivo cashless, svim karticama. Parking je osiguran, no broj mjesta je ograničen". Ulaz se otvara od 17 h. Ulaznice su dostupne na entrio.hr.

image

Brun danje

Samir Ceric Kovacevic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 00:12