JUTARNJI.HR PREDSTAVLJA

VIDEO: 'DUGODUGODUGO' Premijernoonline pogledajte novi spot benda Kawasaki 3p

 Julien Duval
Spot je režirao basist Kawasaki 3p-a Mario Borščak, a bend upravo snima i dokumentarni film o nastanku albuma 'Goli zbog pasa'

Ovih dana zagrebački klub Jabuka ugostio je živopisan bend Kawasaki 3p, koji je prostor kluba pretvorio u mjesto muziciranja za potrebe snimanja dokumentarnog filma.

Već kultni zagrebački bend, osnovan 1993. godine, tim filmom želi predstaviti etape nastanka svog aktualnog albuma 'Goli zbog pasa'. Kad bude dovršen, dokumentarac će biti dostupan fanovima na internetskim platformama poput Deezera.

Danas premijerno na internetu predstavljamo novi video spot za singl 'Dugodugodugo', koji je režirao basist Kawasaki 3p-a Mario Borščak. Pored njega, bend čine upečatljivi vokal Tomislav Vukelić – Tomfa, cijenjeni rock gitarist Davor Viduka (svirao u Greaseballsima, Majkama i Kojotima), Demirel Pašalić (Flugerhorn, vokal) koji stoji iza vizuala albuma i podosta je zaslužan za 'DIY' imidž benda, uvijek pouzdan Toni Babarović (gitara), te tri prepoznatljiva trubača - Igor Pavlica, Stipe Mađor, Luka Dominik - i Nikola Babić na bubnjevima.

Kawasaki 3p je prvi put odjeknuo u široj javnosti 2003. godine kada su razdrmali estradnjačku percepciju Dore i kao prvi 'punkeri' nastupili na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Iste su godine objavili i svoj debitantski studijski album Kawasaki 3p, koji je nagrađen Porinom za najbolji album alternativne glazbe.

Kawasaki 3p u Jabuci na snimanju dokumentarnog filma

Početkom ove godine predstavili smo spot/single '3 Problema', kojim su najavili novi album 'Goli zbog pasa' u izdanju Dancing Beara. Album je podjednako enzuzijastično dočekan kako sa strane kritike, tako i publike, što je potvrđeno odličnom atmosferom na koncertnoj promociji albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U buduće akcije Kawasaki 3p-a uvrštena su tri koncerta - 27.11. ''Pozitivan koncert' u Domu sportova Zagreb, 13.11. Qbar u Zadru te 19.12. u Pogonu kulture (ex Stereo) u Rijeci.

Pogledajte novi spot za pjesmu 'Dugodugodugo':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:37