ULAZ BESPLATAN

Kazališni spektakl večeras u Petom kupeu: od 20 sati nastupaju dvije mlade zvijezde i genijalni bend. Svi ste pozvani

Tomislav Dunđer i Lana Ujević Telenta

 /Cropix
Počinje druga sezona projekta ‘Oni dolaze‘ Jutarnjeg lista te intendantice riječkog HNK Dubravke Vrgoč

Jutarnji list te intendantica riječkog HNK Dubravka Vrgoč i ove godine u Petom kupeu predstavljaju mlade nade hrvatskog glumišta.

Nakon što je prošle godine šira javnost upoznala Ivu Slavić, Mateju Tustanovski i Matka Trnačića (Osijek), Anu Mariju Brđanović, Denija Sankovića i Marija Joveva (Rijeka), Anu Mariju Veselčić, Stipu Jelasku, Katarinu Romac i Davora Pavića (Split) te Lanu Menigu, Ružicu Maurus, Nikolinu Prkačin i Luku Kneza (Zagreb), ove sezone projekt ‘Oni dolaze‘ u fokus stavlja 17 novih glumačkih lica: Lanu Ujević i Tomislava Dunđera, Anabelu Sulić i Dominika Karaulu, zatim Pavla Vrkljana, Ivana Curića i Pavla Matuška pa Vida Ćosića i Lenu Medar, Kristijana Petelina i Anicu Kontić, Lovru Rimca i Damiana Humskog te Laru Nekić i Jana Kovačića, a na kraju i Melody Martišković i Fabijana Komljenovića.

Led će ove godine, nastupom "Krštenja, sprovodi i ono između" koji počinje u Petom kupeu u 20 sati, probiti Lana Ujević Telenta i Tomislav Dunđer.

Ujević Telenta zadnjih je mjeseci ostvarila epizodnu ulogu u američkoj seriji koja se snimala u Beogradu. Zatim se priključila ekipi druge sezone "Dnevnika velikog Perice" redatelja Vinka Brešana, a dio je i nove serije Nove TV "U dobru i zlu".

Dunđera će se pak moći gledati u filmu o košarkaškoj legendi Draženu Petroviću "Nešto jače od mene", koji je režirao Danilo Šerbedžija. Naime, prva filmska uloga ovoga Petrinjca ona je košarkaša Ive Nakića.

Posebna gošća večeri bit će naša renomirana glumica Zrinka Cvitešić, dok će se za glazbeni dio pobrinuti mladi glazbenici iz benda Toni.drama. Svi koji žele dobiti uvid u budućnost hrvatskog kazališta, filma i televizije, pozvani su u Peti kupe. Ulaz je besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 12:42