BILI SMO NA PROBI

‘Vraćam se Zagrebe tebi‘: najbolje o Zagrebu kroz šansonu, rock-operu, navijačke himne, mjuzikle, pop...

Glumci i pjevači na probi za spektakl ”Vraćam se Zagrebe tebi”

 Hnk/Mara Bratoš/
Za zagrebačku noć, koju zajedno pripremaju HNK Zagreb i Jutarnji list, u kojoj će dominirati boja grada - plava - pomno se bira stajling. Datum je 8. srpnja

Počela su pripreme za glazbenu rapsodiju u plavom! Probe za veliki koncert koji će se održati ispred zagrebačkog HNK pod nazivom "Vraćam se Zagrebe tebi" u punom su jeku. Naši eminentni glumci potpomognuti uz ostalo i mladim opernim snagama, pod palicom glazbenog producenta Ante Gele i režije glumca Nikše Kušelja, uvježbavaju repertoar koji će se izvesti na jedinstven način, u subotu 8. srpnja u 21.30 h. Svi oni ujedinjeni u zagrebački brend dat će posvetu velikim skladateljima, pjesnicima i aranžerima koji su opjevali grad kroz šansonu, pop i zabavnu glazbu, rock-operu, navijačke himne, mjuzikle... Zanimljivo je da je Zagreb jedan od najopjevanijih gradova na svijetu.

image

Lovro Juraga i Alma Prica

Hnk/mara Bratoš/
image

Gita Hajdarhodžić i Slavko Juraga

Hnk/mara Bratoš/
image

Iva Mihalić, Iva Jerković i Ivana Boban

Hnk/mara Bratoš/

Taj spektakl se pomno priprema, iz sveg će srca pjevati Zagrebu kao svom prijatelju, a repertoar je podijeljen u vrlo dobro osmišljene priče svih glazbenih segmenata. Iako ne otkrivaju sve, želeći ostaviti puno iznenađenja za publiku, riječ je o veličanstvenom tulumu koji će i ove godine napraviti šušer oko samog kazališta, ali i po svim obližnjim ulicama. Uz bend Ante Gele za mikrofon će stati Alma Prica, Goran Grgić, Slavko Juraga, Ksenija Marinković, Mirta Zečević, Ana Begić, Iva Mihalić, Ivana Boban, Jelena Perčin, Rok Juričić, Lovro Juraga, Igor Kovač, Ivan Colarić, Iva Jerković, Darija Augištan, Gita Hajdarhodžić, Gianni Gamulin, Filip Filipović, Nikša Kušelj, Ana Begić, Lana Barić i Franjo Kuhar.

image

Gianni Gamulin i Darija Auguštan

Hnk/mara Bratoš/
image

Ante Gelo

Hnk/mara Bratoš/
image

Ivana Boban i Ivan Colarić

Hnk/mara Bratoš/

I nije im samo glazba u glavi, pomno se bira stajling za zagrebačku noć u kojoj će dominirati boja grada - plava, koju skupa pripremaju HNK i Jutarnji list.

image

Goran Grgić i Igor Kovač

Ronald Gorsic/Cropix
image

Filip Vidović, Gita Hajdarhodžić i Lovro Juraga

Ronald Gorsic/Cropix
image

Darija Auguštan i Filip Filipović

Ronald Gorsic/Cropix
image

Ante Gelo i Nikša Kušelj

Hnk/mara Bratoš/
image

Mirta Zečević

Hnk/mara Bratoš/
image

Proba za koncert ispred HNK Vraćam se Zagrebe tebi. Na fotografiji: Filip Vidović, Lovro Juraga, Jelena Perčin, Glorija Dubelj, Ivana Boban, Gita Hajdarhodžić, Darija Auguštan, Filip Filipović, Iva Mihalić, Igor Kovač, Ante Gelo, Mirta Zečević, Slavko Juraga i Goran Grgić

Ronald Gorsic/Cropix
image

Goran Grgić i Igor Kovač

Ronald Gorsic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 09:45