Kuće za odmor s pričom

Svaka kuća za odmor je jedinstvena, jer iza svake od njih stoji jedinstvena priča

Villa Toscana

Varaždinska županija ima “Kuće za odmor s pričom”. Projekt Varaždinske županije kao nositelja, jedinstveni je u Hrvatskoj i revolucionaran na hrvatskom sjeveru.

Ljudi još “do jučer” bez ikakvog iskustva u turizmu, postali su domaćini tisućama gostiju, a njihovi su nekoć štagljevi, štegnjevi, kućice na djedovini i klijeti prepoznati kao poželjan turistički sadržaj koji privlači goste iz cijelog svijeta.

image

Frieden kuća

Da bi kuća za odmor postala “Kuća za odmor s pričom”, potrebno je ispuniti cijeli niz kriterija, od onih o uređenju interijera i okoliša, preko promocije lokalne gastro i eno ponude, tradicije i kulture do organizacije i usluge korištenja bicikla i alternativnih sredstava prijevoza, brige za ekologiju i dodatno educiranje...

image

Bretinec Hills


Ukupno zasad njih 80-ak. Nositelji su standarda najboljeg smještaja u Županiji, a vizija projekta je stvoriti brend koji će se direktno vezati za Varaždinsku županiju.
image

Pine Hill

Nakon pokretanja službene internet stranice pod nazivom “MyVarazdinHoliday” koja na jednom mjestu predstavlja sve nositelje standarda, izdavanja trojezičnog kataloga te promotivnih kampanja, prvenstveno na njemačkom tržištu, “Kuće za odmor s pričom” već su postale prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitetu privatnog smještaja u Varaždinskoj županiji.

image

Vila Trakoščan


Informacija da je u ovaj projekt uključena gotovo polovica svih registriranih kuća za odmor u Varaždinskoj županiji pokazatelj je kvalitete i održivog upravljanja razvojem privatnog smještaja u ruralnim dijelovima Županije.
image

Hope

Svaka kuća za odmor je jedinstvena, jer iza svake od njih stoji jedinstvena priča. Autentičan je to i već prepoznat turistički proizvod, u početku namijenjen obiteljima s djecom, da bi taj tip odmora uskoro prigrlili gosti svih dobi, zanimanja i preferencija s jednom zajedničkom željom – provesti odmor drugačije.

image

Greenwood


Kuće za odmor s pričom baš su to – drugačije, zanimljivije, nude kompletan doživljaj te su i one same – turistička destinacija. A kad se uputi u obilazak okolice, Varaždinska županija po svojim bregima nudi mnoge sadržaje vezane za autohtone, domaće proizvode.
image

Briska

Kuće za odmor primjer su razvoja kvalitetnog, odgovornog i održivog turizma okrenutog razvoju lokalne zajednice i upravo su one umanjile negativan utjecaj pandemije koronavirusa na gospodarstvo Varaždinske županije.

image

Top Hill


Idilu koju pružaju kuće za odmor već su doživjeli brojni, uglavnom strani gosti. Tijekom godina se pokazalo da su to Nijemci, Skandinavci, Nizozemci i Poljaci.
image

Domus Antiqua


Prosjek boravka je minimalno sedam noći, većina gostiju ostaje deset dana do dva tjedna. Gotovo svi se oni ponovno vrate.
image

Winterfell

Svoju idealnu kuću za odmor potražite na: myvarazdinholiday.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 12:53