NOVO LICE NA SCENI

FOTO: A MANEKENKA GODINE JE... Mlada Njemica potpuno neočekivano potukla Kendall Jenner i Gigi Hadid i osvojila prestižnu titulu

 Getty

Premda je zbog velikog broja fanova na Instagramu i općenito zvjezdanog statusa modni svijet bio uvjeren da će se modelom godine ovaj put okruniti Kendall Jenner ili Gigi Hadid, izbor je sve iznenadio.

Prestižna titula, koju jednom godišnje dodjeljuje Models.com , dodijeljena je 22-godišnjoj njemačkoj manekenki Anni Ewers, muzi Alexandera Wanga.

Čak 250 modnih stručnjaka, stilista, fotografa i urednika glasalo je za Annu dok je drugo mjesto osvojila Gigi Hadid, a zatim slijedi Kendall Jenner, prenosi Daily Mail .

U istom je izboru Gigi proglašena ‘zvijezdom godine na društvenim mrežama’ premda na Instagramu ima ‘samo’ 10,4 milijuna fanova dok se Kendall može pohvaliti s nevjerojatnih 44,3 milijuna fanova.

U objašnjenju izbora stoji: ‘Jedno posebno lice koje je definiralo ovu godinu u cijelosti i svojom prisutnošću odgovaralo na zahtjeve industrije.’

Annu je zapravo otkrio dizajner Alexander Wang koji je njezinu fotografiju vidio na blogu. Krasila je razne naslovnice - čak devet puta naslovnicu Voguea, a izabrana je i za Pirellijev kalendar za 2015. godinu. Osim Wanga nosila je revije slavnih modnih kuća poput Céline, Balenciaga, Prade, Dolce & Gabbane, Chanela, Marca Jacobsa i drugih.

Annu možete pratiti na Instagramu i primijetit ćete da, izuzmemo li profesionalne fotografije, s fanovima dijeli uglavnom privatne, šašave i nenamještene.





















Happy Friday!!

A photo posted by @annaewers on Nov 27, 2015 at 11:38am PST









#mondays @hannegabysees

A photo posted by @annaewers on Dec 14, 2015 at 7:41am PST









ACDC ⚡️

A photo posted by @annaewers on Jul 14, 2015 at 3:13pm PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 18:39