Snađite se u Fallout 4 uz pomoć detaljne mape

Snađite se u Fallout 4 uz pomoć detaljne mape

Svijet Fallouta 4 je zaista ogroman. Prosječni igrač dosada nije ni blizu otkrivanja cijele mape, a još je dalje od otkrivanja lokacije svakog pojedinog predmeta kojeg je moguće skupiti u igri.

Ako volite istraživati, vjerojatno vas neće zanimati mapa koju je stvorio Reddit korisnik koolkyle802, no ostali će biti iznimno zahvalni na temeljitom mapiranju svih važnih dijelova igre.

Osim što će vam pomoći u pronalasku stvari u igri, mapa će vam pokazati i gdje se nalaze opasni neprijatelji koje ćete sada lakše zaobići – ne želite se susresti s Deathclawsima bez pripreme.

Ova mapa dolazi u dvije verzije; na prvoj su obilježene samo geografske lokacije, dok ćete na drugoj pronaći sve kolekcionarske predmete. Budući da je svaka mapa velika 4158×4155 piksela, jasno da se radi o velikim datotekama pa nije niti čudno da je u trenutku pisanja članka bilo teško doći na red za preuzimanje iste.

Nadamo se da ćete vi lakše doći do mape, a možete je preuzeti na originalnom Dropbox linku ili se poslužiti poveznicama s Reddit stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2024 12:06