#MOJCILJ2016

INSTAGRAM KREATIVNI NATJEČAJ Objavi svoje ciljeve za 2016. na Instagramu i osvoji personalizirani rokovnik izrađen prema tvom dizajnu

Došao je kraj godine, ti postavljaš ciljeve za 2016. a već sada znaš da ćeš na njih zaboraviti do kraja siječnja?

Kako bi ove godine održao/la obećanje dano sebi, izazivamo te da svoje ciljeve objaviš javno na Instagramu, a mi ćemo najinspirativnije nagraditi personaliziranim planerom za 2016. iz Cerovski Print Boutiquea, na koji možeš aplicirati upravo onu fotku koja će te inspirirati i motivirati da u 2016. ostvariš sve svoje snove i ciljeve.

Uključi se u Instagram natječaj #mojcilj2016 - neka 2016. bude tvoja godina!

Svakog dana na Instagramu Jutarnjeg objavit ćemo početak postavljanja ciljeva u jednom od šest područja:

•Ljubav i prijateljstvo (15.12.)

•Dom i obitelj (16.12.)

•Posao i karijera (17.12.)

•Zabava i putovanja (18.12.)

•Zdravlje i fitness (19.12.)

•Dobra djela (20.12.)

Tvoj zadatak je:

1.Kreirati fotku koja predstavlja tvoj cilj za 2016. u odabranom području

2.Postati fotku na svoj javni Instagram profil do 17:00 narednog dana uz hashtagove #cerovskiplanner, #jutarnjihr i #mojcilj2016

3.Pratiti @jutarnji.hr i @cerovskiprintboutique na Instagramu

Naš žiri će svakog dana odabrati tri najinspirativnije fotke i njihove autore nagraditi jednim od 18 personaliziranih planera. Dobitnike ćemo objavljivati na Instagramu, svakog dana za prethodni dan.

Cerovski model rokovnika za 2016. ‘Fotografija je vječna’ nudi mogućnost apliciranja tvoje omiljene fotografije na naslovnici, odabirom s računala ili spajanjem na Instagram.

Dobitnici će ovaj jedinstveni, u potpunosti personaliziran rokovnik dizajnirati putem web aplikacije . Aplikacija je dvojezična što znači da odabirom jezika birate rokovnik na hrvatskom ili engleskom. Ove godine rokovnik nudi još jednu mogućnost personalizacije – upisivanje posvete, posebne poruke ili omiljenog citata.

Neka tvoj rokovnik bude odraz tvoje osobnosti i neka ti 2016. bude najuspješnija godina dosad!

Sudjelovati možeš neograničenim brojem prijava, ali nagradu možeš osvojiti samo jednom. Detaljna pravila natječaja možeš pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 01:18