MLJET

Hrvatski olimpijski odbor na otoku Mljetu organizira radionice stručnih zaposlenika

 /Marin Perković
Radionice su na rasporedu svakog od četiri dana rada, a izvan prijepodnevnog radnog dijela i razne aktivnosti poput vođenog obilaska Nacionalnog parka Mljet

Od 14. do 17. listopada 2024. Hrvatski olimpijski odbor (HOO) putem svojeg Ureda za programe sporta na lokalnoj razini na otoku Mljetu organizira radionice stručnih zaposlenika svih Zajednica sportova hrvatskih županija i gradova.

U njima će, najavljuju tajnik Ivo Dragić uime organizatora i predsjednik Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo, sudjelovati čak 70 tajnika Zajednice sportova HOO-a, a prisutni će biti i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatskog olimpijskog odbora.

Radionice su na rasporedu svakog od četiri dana rada, a izvan prijepodnevnog radnog dijela i razne aktivnosti poput vođenog obilaska Nacionalnog parka Mljet, izleta brodom iz Pomene u Kozaricu te obilaska Stona, Solane i Kaštila, ističe tajnik Ivo Dragić.

image
/Marin Perković
image
/Marin Perković
image
/Marin Perković

Predsjednik Marin Perković kao dobrodošlicu sudionicima najavljuje i dvije izložbe Planinarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

U ponedjeljak u 18.30 sati otvara se izložba posvećena Hrvatskom olimpijskom danu i Međunarodnom olimpijskom danu 2024. godine te "Retrospektiva rada planinarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije od 2006. godine do danas".

image

Mljet 2024.

/Press
image

Mljet 2024.

/Press

Dok se prva od njih, koja je prethodno već postavljena 10. rujna u Osnovnoj školi Babino Polje, održava u hotelu Odisej, drugu će se izložbu moći pogledati u galeriji Stara Skula.

Članovi PD-a Planika iz Mljeta, PD-a Mljet, Šahovskog kluba te Zajednice športa otoka Mljeta bit će im na raspolaganju, kao i predsjednik Pero Bašica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
Linker
25. listopad 2024 13:28