MILIJUNI SE ZGRAŽAJU

Godinama je pokušavala dobiti bebu, a onda je sestra blizanka uskočila u krevet s njenim mužem: ‘Ovo nije prevara‘

Belle

 /Tiktok
Kad je saznala što se dogodilo, anonimna pratiteljica Belle je ostala šokirana

Kreatorica na TikToku, Belle Blake, prepričava situacije i iskustva koje joj šalju pratitelji, kako bi podigla svijest o obiteljskom nasilju. Nedavna potresna ispovijest koju je prepričala, skupila je skoro milijun pregleda na platformi, jer se radi o mužu koji je spavao sa sestrom blizankom njene pratiteljice, prenosi Blic.rs.

Osim što je muž anonimne pratiteljice spavao i prevario ju s njenom blizankom, sestra joj je navodno ostala trudna, iako očekuje da će brigu o djetetu preuzeti bračni par. Kako prepričava Belle, par je pokušao zatrudnjeti šest i pol godina, dok joj sestra blizanka nije imala problema s plodnošću.

Zbog toga su, prema navodima anonimne pratiteljice, njena blizanka i muž odlučili uzeti stvar u svoje ruke i spavali skupa. Kad je ostala trudna, objašnjavali su da se ne radi o prevari, već namjeri da bračni par napokon postane obitelj.

- Bez mog znanja, moja sestra i muž odlučili su spavati zajedno kako bi ona ostala trudna i iznenadili me bebom - prepričava Belle.

Kad je saznala što se dogodilo, anonimna pratiteljica Belle je ostala šokirana, budući da joj sestra želi da odgaja dijete s mužem, bez njene pomoći. Ne osjeća se krivom, dodaje, kao ni muž.

Objašnjavali su joj da se “doslovno radi o njenom djetetu”, dok joj je muž rekao i da je sigurno genetski njeno dijete, jer blizanci dijele genetiku.

- Sestra kaže da to nije velika stvar i sretna je što to može učiniti za mene, ali ovo nije isto kao i surogat majčinstvo. Ona je spavala s mojim mužem - prepričava Belle osjećaje pratiteljice.

Na kraju je dodala kako suprug ne misli da ju je prevario i iz razloga što s blizankom dijeli “iste ženske dijelove”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 15:03