U PARTNERSTVU SA ZŠEM-OM

Hrvatska je domaćin svjetskom projektu Eureka IIEC 2024: Pobjednicima nagrada čak i do 10 tisuća eura!

 /
Natjecanje je otvoreno za pojedince i startupove koji razvijaju inovativne projekte i žele ih promovirati na globalnoj sceni

Hrvatska je ove godine domaćin svjetskom projektu Eureka IIEC 2024 ZŠEM .U današnjem dinamičnom svijetu, startupovi i nove tehnologije igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti i inovacija koje transformiraju naše društvo. Upravo s tim ciljem, Eureka Technology Innovation & Investment (Eureka TechIN), u partnerstvu sa ZŠEM-om, ponosno predstavlja prestižno globalno Eureka International Innovation & Entrepreneurship Competition (Eureka IIEC 2024) u Hrvatskoj.

Pozvani su studenti, startupovi i poduzetnici kako bi svoje revolucionarne ideje predstavili pred vodećim stručnjacima i investitorima. Veliko finale natjecanja održat će se 29. listopada u prostorima ZŠEM-a, kada će najuspješniji projekti biti prezentirani pred publikom, a oni najbolji osvojit će vrijedne nagrade u iznosu do čak 10 tisuća eura.

Kao globalni lider u poticanju inovacija i poduzetništva, Eureka TechIN donosi ovo dinamično natjecanje u Hrvatsku, okupljajući vizionare poduzetnike i inovatore iz cijelog svijeta. Eureka IIEC 2024 ZŠEM je prestižno natjecanje na međunarodnoj razini koje se održava u Zagrebu uz potporu lokalne samouprave, sveučilišta i globalnih inovacijskih organizacija. Eureka TechIN, kroz Eureka IIEC, nudi vitalnu platformu za globalnu suradnju i mogućnosti ulaganja, poboljšavajući hrvatski i međunarodni inovacijski ekosustav.

Natjecanje obuhvaća sedam ključnih industrijskih područja: obnovljivi izvori energije, napredne materijale, inteligentnu proizvodnju, digitalne tehnologije, biomedicinsku tehnologiju, agrotehnologiju i ekonomija mora. Cilj natjecanja je poticanje tehnološkog razvoja, održivih rješenja i inovacija koje mogu pozitivno utjecati na društvo i gospodarstvo.

Natjecanje je otvoreno za pojedince i startupove koji razvijaju inovativne projekte i žele ih promovirati na globalnoj sceni. Osim financijskih nagrada, sudionici će imati priliku povezati se s globalnim mentorima, investitorima i poduzetnicima te predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem, koji će procijeniti projekte na temelju njihove inovativnosti, izvedivosti i potencijala za rast. Ovo natjecanje nudi neprocjenjivu priliku za umrežavanje i stjecanje poslovnih kontakata koji mogu pomoći u realizaciji njihovih projekata i proširenju poslovanja.

Sudionici će također dobiti priliku za sudjelovanje u mentorskim programima koji će im pomoći u unapređenju svojih poslovnih ideja i razvoju startupova. Mentori i investitori uključeni u natjecanje pružit će vrijedne savjete i podršku sudionicima tijekom cijelog procesa.

Prijave za natjecanje otvorene su do 4. listopada, a svi zainteresirani mogu se registrirati putem službene stranice natjecanja na ZŠEM-u. Proces prijave jednostavan je i brz, a sve informacije o uvjetima natjecanja i prijavi dostupne su na sljedećem LINKU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 09:17