JEDVA PREŽIVJELA

Novopečena majka dobila bolan osip, CT je otkrio jezivu istinu: ‘Jela mi je meso, mislila sam da će mi se kosti raspasti‘

Charleigh Boyne

 /Profimedia
Liječnici su ju upozorili da će umrijeti ako ne operiraju dio trbuha koji je bio pogođen. Nakon šestosatne operacije, Charleigh je dva dana bila u induciranoj komi

Charleigh Boyne, učiteljica plesa iz Essexa, prošla je normalan porod svog prvog djeteta u travnju prošle godine. Šest dana nakon što je novorođenu kćer Alessiju odnijela kući, 28-godišnjakinja je dobila bolan osip na trbuhu i jedva ostajala budna, prenosi Jam Press.

- Porodila sam kćer i bilo je poprilično standardno. Nakon šest dana dobila sam osip koji je izgledao kao opeklina. Bio je bolan, neprestano sam dobivala intenzivne drhtavice zbog kojih sam mislila da će mi se kosti raspasti - rekla je Charleigh za What‘s the Jam.

image

Trbuh Charleigh Boyne nakon operacije

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Suprug Liam hitno ju je odvezao u bolnicu, gdje je nakon CT skena otkriveno da ima nekrotizirajući fascitis koji joj izjeda trbuh. Radi se o rijetkoj bakterijskoj infekciji koja proždire meso nakon što se rana inficira i može biti opasna po život.

Liječnici su ju upozorili da će umrijeti ako ne operiraju dio trbuha koji je bio pogođen. Nakon šestosatne operacije, Charleigh je dva dana bila u induciranoj komi i srećom preživjela.

image

Trbuh Charleigh Boyne nakon operacije

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

- Bio je to najčudniji trenutak u mom životu. Kao u filmu u kojem netko dobije lošu vijest i sve ostalo u pozadini ostane prigušeno. Bilo je to izvantjelesno iskustvo. Razrezali su me i uklonili sve što je bilo mrtvo. Kad sam se probudila, rečeno mi je da je prošlo dva dana - prisjetila se Charleigh za What‘s the Jam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:04