MUČAN SLUČAJ

Poznati hrvatski kirurg objavio što je našao u prsima žene koju je operirao drugi kirurg. Prizori su uznemirujući

 /Instagram
Vukić je napisao kako je žena destak godina nakon umetanja silikonskih implantata trpjela neprestane bolove i imala strašne tegobe

Poznati hrvatski plastični kirurg Mladen Vukić objavio je mučan story na svom Instagram profilu koji prikazuje puknuti silikonski umetak i "nepravilno tkivo" koje je u ovom postupku odstranio.

Vukić je napisao kako je žena desetak godina nakon umetanja silikonskih implantata trpjela neprestane bolove i imala strašne tegobe. Odlučila mu se javiti kako bi se riješila muka.

image
Privatni album/Instagram Dr. Vukić
image
Privatni album/Instagram Dr. Vukić

- Zamijenili smo implantate i odstranili nepravilno tkivo - napisao je Vukić koji nije naveo ime kirurga koji je napravio prvu operaciju.

image
Privatni album/Instagram Dr. Vukić

- Kapsula implantanta nepravilna je i debela - dodao je Vukić uspoređujući stari puknuti implantat i novi koji se spremao umetnuti.

Ovakve operacije zovu se revizijske i rade se ukoliko se dogodi gubitak volumena nakon povećanja grudi implantatima, povod zna biti i puknuće i curenje implantanta, ali i želja za promjenom izgleda grudi nakon povećanja implantatima kod pacijentice.

Najčešće revizijska operacija uključuje zamjenu implantata, preoblikovanje grudi koje su prethodno podignute ili smanjenje ili korekciju vidljivih ili neugodnih ožiljaka, a može biti kompliciranija od originalne operacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 18:28