NEMA VEĆE KAZNE

Žrtve zatvorenika koji se seksao s čuvaricom zatvora bijesne: ‘Umjesto da se pravda zadovolji on se zabavlja u zatvoru!‘

Linda De Sousa Abreu zatvorska čuvarica koja se seksala sa zatvorenikom Lintonom Weirichom

 Screenshot X/TikTok/
Druge žrtve zatvorenika koji je sudjelovao u seksualnom činu s Lindom oštro su osudile navode da će se on izvući od kazne

Linda De Sousa Abreu (31) zatvorska je čuvarica koja se našla u središtu pozornosti nakon što je u javnost procurila snimka njezina seksa sa zatvorenikom u ćeliji zatvora Wandsworth. Seksualni čin snimao je njegov ‘cimer‘ iz ćelije, a nedavno je otkriveno da je riječ o Lintonu Weirichu (36). Linda je javnosti poznata i od prije. Zajedno sa suprugom, MMA borcem Nathanom Richardsonom sudjelovala je u emisiji na Channel 4, koja je govorila o seksu u troje i orgijama. Poznata je i kao svingerica.

De Sousa Abreu prekjučer se pojavila na sudu zbog optužbi za nedolično ponašanje u javnoj službi, no njezin ‘partner u zločinu‘ proći će, čini se, puno blaže od nje.

image

Linda De Sousa Abreu

Facebook/

Druge žrtve zatvorenika koji je sudjelovao u seksualnom činu s Lindom oštro su osudile navode da će se on izvući od kazne te tvrde da "to nije ono za što su mislili da znači provoditi teško vrijeme u zatvoru", prenosi Daily Mail.

Weirich služi kaznu zatvora od četiri godine i devet mjeseci nakon što je uhićen zbog krađe nakita i drugih vrijednih stvari u iznosu od 65.000 funti iz sefa jednog luksuznog stana u Kensingtonu, a sada je stavljen u izolaciju. No, to mu nije bila jedina provala, operirao je po nekoliko kuća. Međutim, malo je vjerojatno da će se suočiti s većom kaznom i nije pod policijskom istragom, saznaje Daily Mail.

"Znala sam za tu snimku. Samo nisam znala da je na njoj provalnik koji je i nas opljačkao. Cijela ta stvar djeluje nadrealno. Ovo nije ono za što smo mislili da znači dobiti tešku kaznu zatvora", rekla je jedna od ranijih Weirichovih žrtava, koja mu se na meti provale našla još u siječnju. "Čini se da je zatvorska čuvarica jedina koja je kažnjena", dodaje.

image

Linton Weirich

X/

Njegova žrtva, koja je obavljala građevinske radove kad joj je provalio u dom, rekla je da joj je Weirich ukrao nekoliko bušilica, ali je brzo nakon toga uhićen.

"Ugradili smo alarm, koji se upalio, a on se uspaničio i pobjegao. Policija ga je uspjela uhvatiti jer je u to vrijeme morao nositi elektroničku narukvicu na gležnju. Mislim da nije baš najpametniji provalnik", rekla je jedna od njegovih žrtava.

Druga je pak otkrila da joj je Weirich ukrao bicikl ispred kuće prošlog prosinca. "On definitivno nije baš najbistriji ako je ciljao samo ljude u svom susjedstvu. Jasno mi je zašto ga je policija uspjela uhvatiti. Ali teško da je pravda zadovoljena ako se on ovako zabavlja u zatvoru", dodala je za The Sun.

Podsjetimo, Weirichova partnerica u sedmom je mjesecu trudnoće te je završila u bolnici zbog prevelikog stresa nakon što je doznala da joj se dečko u zatvoru seksao sa zatvorskom čuvaricom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:09