BARCAFFÉ

BARCAFFÉ-Tradicija i kvaliteta s rukom u ruci

Već više od četrdeset godina kava Barcaffé među svojim vjernim potrošačima sinonim je kvalitete i povjerenja.

Na planinskim plantažama Srednje, Južne Amerike i Afrike rastu najkvalitetniji plodovi kave, biljke od koje se proizvodi kava. Da bi, dakle, nastala mješavina kave koju tako rado pripremamo svaki dan, kava mora proputovati pola svijeta. Već više od četrdeset godina kava Barcaffé među svojim vjernim potrošačima sinonim je kvalitete i povjerenja.

Nad njezinom prepoznatljivom kvalitetom svaki dan bdije skupina stručnjaka. Svaka faza proizvodnog procesa kave Barcaffé pažljivo se nadzire i provodi u skladu s najvišim svjetskim standardima. Rezultat kvalitetnih zrna i tehnološki savršenog proizvodnog procesa odlična je kava Barcaffé. To potvrđuju i dvije zlatne medalje za odličan okus na Međunarodnom testiranju kave u Italiji te priznanje »Trusted brand« koje Barcaffé prima svake godine i koje ukazuje na povjerenje potrošača u robnu marku.

Glavna briga robne marke Barcaffé jest da iz vaše šalice zamiriše prepoznatljivom aromom kave s jedinstvenim okusom. Sve vas, koji volite kavu Barcaffé, pozivamo da svoje komentare, mišljenja i želje podijelite s nama na Facebook stranici ili nam pišete . Detaljan opis proizvoda Barcaffé pronaći ćete na našoj internetskoj stranici gdje se, osim korisnih novosti i savjeta, nalaze i recepti za pripremu koktela s kavom.

U nastavku je nekoliko korisnih savjeta koji će vašu kavu Barcaffé učiniti još boljom:

RABITE SAMO SVJEŽU KAVU.

Za dobru je kavu iznimno važno da pržena kava bude svježa. Stoga povedite računa o tomu da ambalaža ne bude predugo otvorena i da kava ne bude u dodiru sa zrakom. Prilikom kupnje uvijek provjerite i rok trajanja. Otisnut je na ambalaži.

ČUVAJTE JE NA HLADNOM MJESTU.

Kava će puno dulje zadržati svježinu ako je budete još neotvorenu čuvali na vrlo hladnom mjestu, primjerice u zamrzivaču. Nakon što je otvorite, treba je što brže potrošiti. Kava u dodiru sa zrakom iznimno brzo gubi sva svoja najbolja svojstva.

PROVJERITE DŽEZVU.

Obrišite mokrim ručnikom ili rupčićem unutrašnjost posude u kojoj ćete kuhati kavu. Je li rupčić smeđe boje? Ostatci kave od prethodnog kuhanja zasigurno će pridonijeti lošem okusu vaše sljedeće kave.

POMIRIŠITE ŠALICU.

Perilice posuđa često ostavljaju tragove deterdženta na šalicama. Pomirišite šalicu prije pripreme kave te je po potrebi isperite vrućom vodom.

KUŠAJTE KAVU BEZ DODATAKA.

Pravi poznavatelji kave nikada joj ne dodaju mlijeko, šlag ili druge dodatke. Kavu prže, odnosno melju sami, a zatim uz pomoć različitih trikova stvaraju zamaman doživljaj.

Barcaffé vam želi mnogo lijepih trenutaka uz šalicu dobre kave. Za ljepši dan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2024 01:02