STRAŠNA SUDBINA

LJEPOTICA TUŽI KIRURGA 'Doktor Lotočki mi je povećao guzu, ali sada me strašno boli, bubrezi mi otkazuju, a lijekovi su me učinili neplodnom'

 Facebook

Silvina Luna, model iz Argentine, zadobila je trajno oštećenje bubrega pri operaciji koja joj je trebala dati veću stražnjicu. Do kraja života zato treba uzimati lijekove kako bi ostala živa.

Sada tuži kirurga koji joj je bolnom operacijom uništio život i tvrdi da se lijekovi za bubrege koje pije koriste kao abortivno sredstvo te da su je učinili neplodnom.

Luna se podvrgnula operaciji 2011. godine u klinici u Buenos Airesu i platila 10.000 argentinskih pesosa (nešto više od 7000 kuna), a cijena je za nju bila jeftinija jer je dr. Anibal Lotocki želio od nje da promovira njegov nadimak 'plastični kirurg slavnih'.

Kontroverzna procedura uključuje ubrizgavanje ispod kože stražnjice malih akrilnih kuglica s masnoćom prikupljenom iz ostalih dijelova tijela, kako bi stražnjica postala čvršća i zaobljenija.





Hoy mi Profe @thanita04 vino muy exigente  como cuestan los lunes!!!@reeboklatam

Posted by Silvina Luna on Monday, 8 June 2015




- Nakon prve faze operacije, jako me bolilo, i osjetno sam oslabila. Nisam mogla hodati niz stepenice samostalno. Mislila sam da su to normalne posljedice i stoga sam se mjesec dana kasnije vratila na još jednu operaciju nakon čega se stanje još više pogoršalo.





Look en la entrega de los Premios Tato 2013 en la Revista HolaMonoprenda luxury Márian SaudClutch, aros y anillo Las Juanas NightZapatos RH+ by Lali Ramirez Styling Glamoureando - Vontess Girls

Posted by Silvina Luna on Thursday, 5 December 2013




Silvina Luna uzima sedam tableta dnevno, pije tri litre vode, ne može jesti meso niti piti alkohol. Konstantno je boli, a zbog bubrega pije lijekove koje imaju abortivan učinak.





Back primavera verano

Posted by Silvina Luna on Thursday, 4 June 2015




Dr. Ricardo Hoogstra, koji ju je intervjuirao u ime lokalnih medija, potvrdio je kao su ove injekcije legalna procedura u Argentini, no kako se moraju koristiti oprezno kako bi se izbjegle štetne posljedice.





@piacarregal @foxparatodosla

Posted by Silvina Luna on Tuesday, 19 August 2014




Ispostavilo se kako je dr. Lotockija već jedna žena iz Brazila optužila kako joj je uništio lice i kako se više ne može smijati. Još dvije lokalne zvijezde, Gabriela Trenchi i Vicky Xipolitakis su također podnijele tužbu protiv njega zbog štetnih posljedica nakon operacije u njegovoj klinici. Međutim, dr. Anibal Lotocki još se po tom pitanju nije oglasio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 19:14