CARICA ANTRAKSA

MEKSIČKA LJEPOTICA S ROZIM KALAŠNJIKOVIM Dvojnica Kim Kardashian na čelu bande plaćenih ubojica

 Instagram/Twitter

Njezin zaštitni znak je ružičasti kalašnjikov, a njezin idol, sudeći po njenom Instagram profilu je - Kim Kardashian. Claudia Ochoa Felix navodno je nova šefica elitne bande plaćenih ubojica 'Los Antrax' koju unajmljuju najopakiji meksički narko-karteli poput Sinaloa kartela kako bi se osvetili svojim protivnicima.









Ta 27-godišnjakinja, koji zovu Caricom antraksa (The Empress of Antrax), koristi se društvenim mrežama kako bi se pohvalila svojim stilom života - objavljuje fotografije na kojima pozira držeći pištolje, odjevena u kostim leoparda, izazovne kupaće kostime i slične seksi outfite. Na jednoj slici njezino dijete leži na krevetu prekriveno snopovima novčanica.









Američke tajne službe prozvali su kartel Sinaloa najmoćnijom narkomafijom na svijetu te odgovornim za većinu heroina prošvercanog u Ameriku.

Los Antrax usko surađuje s njima, odnosno po zadatku obavlja za kartel prljave poslove, a njihov zadatak također je štititi mafijaškog bossa Ismaela 'El Mayo' Zambadu (66).









Prethodni vođa Los Antraxa bio je Claudijin ljubavnik Jose Rodrigo Arechiga Gamboa (33) koji je u siječnju uhićen.









Claudia je prvotno bila udana za Sinaloainog dilera poznatog pod nadimkom 'El Chavo' Felix s kojim ima troje djece, no kasnije su se razveli.

Unatoč njezinom razmetljivom načinu života, Claudija je uspjela izbjeći pozornost javnosti sve dok Yurina Castillo Torres (23) nije 7. svibnja upucana umjesto nje.









Lokalni mediji izvijestili su kako su dvije djevojke izgledale vrlo slično i da su živjele u istom mjestu.

Unatoč atentatu, Claudiju se još uvijek može vidjeti u diskotekama i noćnim klubovima u Mazatlanu, Culiacanu i Guadalajari. Ipak, sada je okružena do zuba naoružanim muškarcima koji ju štite.

Claudija za sada poriče bilo kakvu povezanost s kriminalnim organizacijama i tvrdi kako su priče o njoj obične laži i klevete.

Smrtonosni rat između narko kartela, koji se međusobno bore za teritorij i ubijaju iz osvete, bijesni u Meksiku od 2006. godine i dosad je uzeo oko 100.000 života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:40