PUTOVANJE IZ NOĆNE MORE

NAJSKUPLJA VOŽNJA IKAD Turiskinja sjela u ilegalni taxi, sudjelovala u policijskoj potjeri pa platila uslugu 3000 kn

Indijka je sjela u ilegalni taksi, nakon čega je sudjelovala u policijskoj potjeri, a na kraju je izbačena iz vozila te joj je usluga naplaćena 400 eura...
 AFP

Turistkinja (29) iz Indije nije mogla ni sanjala što će joj se dogoditi prvog dana posjeta Parizu.

Naime, nakon što je sletjela u zračnu luku Charles de Gaulle, nesvjesno je sjela u ilegalni taksi koji je kružio u blizini, a da stvar bude gora taksist nije niti imao vozačku dozvolu.

Malo nakon ukrcaja, francuska policija je pokušala zaustaviti njen taksi, a li je vozač odlučio ubrzati nakon čega je nastala prava potjera.

Dok je tako jurio autocestom da bi pobjegao policiji, taksist je pokušao izbaciti prestravljenu putnicu, ali je na kraju odjurio zajedno s njom jer ga je policija sustizala.

Na kraju, Indijska je nakon desetak kilometara vožnje napokon izašla iz taksija, ali je oprije toga bila prisiljena platiti za vožnju 400 eura, tj. sve što je imala u novčaniku.

Nakon svega što je doživjela, prestavljena turistkinja se zaputila ravno na policiju kako bi prijavila što joj se dogodilo. Malo nakon toga uhićen je u 46-godišnji vozač i to zahvaljujući smimkama s CCTVa iz zračne luke.

Optužen je za rad na crno, vožnju bez dozvole i otmicu putnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:53