ŽUTA MINUTA

NAPAD PODIVLJALOG MAČKA Izgrebao bebu pa zarobio cijelu obitelj: 'Potpuno je pobjesnio!'

 Lee Palmer

Operateri američke službe 911 zasigurno su se dobro nasmijali nakon što su primili poziv u pomoć u kojem se jedna obitelj potužila da je njihov himalajski mačak od deset kilograma prvo napao njihovu bebu, a zatim ih je zarobio zajedno s psom u spavaću sobu.

- Mačak nas pokušava napasti. Vrlo je neprijateljski raspoložen. Kada izađem iz sobe kako bih pustio policiju u kuću, morat ću se boriti s mačkom - rekao je Lee Palmer operateru službe 911.

Prema pisanju medija na telefonsku slušalicu se moglo čuti mijaukanje.

Palmer je izjavio kako je ranije toga dana divovski mačak napao njegovog sedmomjesečnog sina te ga je izgrebao. poslije toga je otjerao mačka, ali su stvari postale gore.

- Udario sam ga straga, ali je onda on pobjesnio - rekao je Palmer.

Poslije toga se obitelj zabarikadirala u spavaću sobu pa je pokušala pozvati službu za životinje. Kada ih nisu uspjeli dobiti, nazvali su 911. Portlandska policija je došla brzo nakon poziva te je zarobila mačka. Svi su na sreću ostali neozlijeđeni.

- Raspravljali smo o tome što ćemo učiniti. Mačka definitivno želimo držati dalje od bebe i pripaziti na njegovo ponašanje. Kunem se da nikada nisam vidio nešto slično - izjavio je Palmer dan nakon napada podivljalog mačka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:29