MODERNIJI I SADRŽAJNIJI

NOVI GLOBUS NA ČAK 132 STRANICE DONOSI Sve o najčuvanijoj tajni afere Hypo, tko će biti novi članovi Kukuriku koalicije...

U četvrtak 30. travnja magazin Globus pojavit će se na kioscima u potpuno novom, modernom izdanju, još sadržajniji i informativniji, na čak 132 stranice. Uz ono što ste oduvijek voljeli u Globusu – velike članke, otkrića, ekskluzivne reportaže i intervjue – odsad ćete u najutjecajnijem hrvatskom tjedniku moći čitati i brojne tekstove o biznisu, životnim trendovima, tehnologiji, znanosti... I dalje prateći stvarne interese čitatelja, Globus će prvi donositi i najnovije informacije i analize iz svijeta glazbe, filma, književnosti, kao i sve najvažnije što trebate znati o ekonomskoj i vanjskoj politici.

U prvom broju novog, proširenog Globusa čitajte o najčuvanijoj tajni afere Hypo: kako su austrijski istražitelji u najvećoj pravosudnoj akciji otkrili milijunske račune koji vode do Ivića Pašalića.

Otkrivamo tko će biti članovi nove Kukuriku-koalicije i što će pisati u međustranačkom ugovoru, a uoči 25. godišnjice od prvih višestranačkih izbora samo za Globus glavni akteri velikog povijesnog događaja svjedoče kako je 1990. bila stvarana Hrvatska.

U novom broju pročitajte i ekskluzivnu reportažu iz Sirije: Globusov reporter na ruševinama Damaska, nekoliko kilometara od ISIL-ovog carstva zla, opisuje kako doista izgleda prva crta najkrvavije bojišnice 21. stoljeća.

Za novi, veliki Globus pišu i govore ugledni domaći i strani stručnjaci i umjetnici: predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ekonomist Velimir Šonje, dugogodišnja novinarka Charlie Hebdoa Caroline Fourest, glumačka legenda Rade Šerbedžija, psihijatar Robert Torre, autor serije “Crno-bijeli svijet” Goran Kulenović...

Globus u novom broju prvi otkriva i kako izgleda paklena obuka od zore do sumraka u hrvatskoj policijskoj akademiji, kako će Hrvati moći zarađivati na YouTubeu, te zašto bi bilo najbolje da se Pelješki most izgradi od drveta.

Prvi smo neposredno prije izlaska preslušali novi album Hladnog piva i pročitali novi hit norveškog kralja krimića Joa Nesboa “Sin”, otkrili koja je tajna uspjeha najvruće kulturne točke u Zagrebu – galerije Lauba – i njezinog vlasnika Tomislava Klička.

Otkrivamo i zašto pornografija koju snimaju žene obara sve rekorde gledanosti, te tko je zadarska filmska ljepotica koja će Hrvatsku zastupati u Cannesu.

Od ovog tjedna svakoga četvrtka na kioscima u cijeloj Hrvatskoj Globus za istu cijenu na čak 132 stranice!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 20:22