DEMANTI

Objava ispravka netočne informacije

 Biljana Gaurina/CROPIX

Ispravak informacija objavljenih na portalu jutarnji.hr 31.10.2013.g. pod naslovom 'IZNENADNI POVRATAK GORANA IVANIŠEVIĆA Preživio je bračne probleme i preuzima hrvatski tenis'.

Ključne informacije iznijete na www.jutarnji.hr. dana 31. listopada 2013. godine pod naslovom „IZNENADNI POVRATAK GORANA IVANIŠEVIĆA Preživio je bračne probleme i preuzima hrvatski tenis„ autora Vuka Radića netočne su i neosnovane.

Netočno je da su gospođa Tatjana Dragović i gospodin Goran Ivanišević imali bračne probleme i turbulentnu bračnu krizu koje bi trebao preživljavati i prebroditi.

Netočno je da brak gospodina Gorana Ivaniševića i gospođe Tatjane Dragović propao, da je gospođa Tatjana Dragović gospodina Gorara lvaniševića 2008. godine ili bilo kada izbacila iz zajedničkog doma, da mjesecima nisu pričali te da su se zatim na putovanju u SAD nekako uspijeli pomfiti. Jednako tako je netočno da su gospođa Tatjana Dragović i gospođa Vanja Halilović postale prijateljice, da su počele zajedno izlaziti i da je to Ijutila gospodina Gorana lvaniševića, da od te afere (pri čemu se misli na odnos izmedu gospodina Gorana Ivaniševića i gospođe Vanje Halilović) ništa više izmedu gospodina Gorana Ivaniševića i gospode Tatjane Dragović nije bilo isto, da se gospođaTatjana Dragović počela ponašati hladno, da se namjemo sprijateljila s Vanjom te da se gospodin Goran lvanišević nikada nije uspio iskupiti za svoje ponašanje.

Netočno je da su gospodin Goran Ivanišević i gospođa Tatjana Dragović imali bračne probleme radi ponašanja gospođe Tatjane Dragović, da je ista imala burno razdoblje u životu, da je delikatno razmjenjivala nježnosti s nogometašem Markom Šimićem te da je uslijed navederrog gospodin Goran Ivanišević bio očajan, da je smatrao da mu se gospođa Tatjana Dragović pokušava osvetiti, da su tada bili pripremljeni papiri za razvod i da su danas gospodin Goran Ivanišević i gospoda Tatjana Dragović zajedno radi djece, da su više prijatelji, a manje supružnici i da se ne vole kao prije te da je gospođa Tatjana Dragović ikada prevarila gospodina Gorana Ivaniševića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:27