Raskol u Magazinu zbog nove pjevačice

SPLIT - Jelena Rozga pjevat će na koncertima grupe Magazin zasigurno do početka rujna - tako glasi najnovija informacija o "odlasku" pjevačice iz popularnog splitskog sastava i početku njezine solističke karijere. U najmanju ruku neozbiljno poigravanje s javnošću prometnulo se u višemjesečnu Magazin sagu kojoj nitko ne nazire kraj, pa tako, čini se, ni njegovi članovi niti Tonči Huljić, koji se još nisu usuglasili oko izbora nove pjevačice.

Premda je Magazinov nastup 11. kolovoza u splitskom klubu Tribu bio najavljen kao posljednji s Jelenom Rozgom, priča, kako doznajemo, neće stati na tom koncertu. Očito dok ima poziva za gaže, ima i Jelene, ili, bolje rečeno, dok nema jasne koncepcije i dogovora što i kako dalje između Tončija Huljića i članova grupe, plavokosa će Splićanka i dalje pjevati s bendom u kojem je provela posljednjih deset godina. Predstavljanje potencijalnih Jeleninih nasljednica u HTV-ovu Studiju 10, poznato je, nije urodila plodom - Huljićev favorit Andrea Šušnjara nije dobila prolaznu ocjenu kod ostalih članova grupe.

Uspješni skladatelj i TV producent danas nije imao vremena za priču o Magazinu, pa tako ni za potvrdu informacije o eventualnom angažmanu 20-godišnje Makedonke Elene Risteske u Magazinu. S predstavnicom Makedonije na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Ninanajna", svojedobno i gošćom HTV-ova Studija 10, Tonči Huljić je navodno pregovarao u Zagrebu.



S obzirom na to da ostali članovi Magazina zastupaju stav kako bi nova pjevačica grupe trebala biti Splićanka, teško da će doći do konačnog dogovora o angažmanu druge Makedonke u sastavu. Prva je to sa splitskom adresom, bila Ljiljana Nikolovska s kojom je Magazin udario čvrste temelje dugogodišnje karijere. S druge strane, Jelena Rozga već promovira samostalni album "Oprosti mala", nazvan po pjesmi s kojom se kao članica Magazina natjecala na Dori. Situacija je više negoli zrela da Magazin reality show dođe kraju.     



M. Goreta
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 16:15