Ribiči zaklali agresivnog pit bulla

VUKOVAR - Pit bulla, zasad nepoznatog vlasnika, koji je preksinoć na Lenjinovu šetalištu bb u Vukovaru napao psa kojeg je šetala vlasnica, usmrtili su ribiči na koje je agresivni pit bull također nasrnuo.



'Čuli smo zavijanje napadnutog mladog retrivera i vrisku njegove vlasnice. Krenuli smo pomoći, a pitbull je pošao na nas'.
Prema podacima koje je jučer potvrdila i PU vukovarsko-srijemska, napad se dogodio oko 20.30 sati kada je pitbull napao i izgrizao drugog psa, zlatnog retrivera kojeg je vlasnica šetala uz obalu Dunava, teško ga ozlijedivši. Potom se pit bull namjerio i na dvojicu vukovarskih ribiča koji su bili u blizini.



– Čuli smo zavijanje napadnutog mladog retrivera i vrisku njegove vlasnice. Krenuli smo pomoći, a pit bull je pošao na nas – ispričao je jedan od dvojice ribiča. Njegov kolega izvadio je nož iz ribičkog pribora i njime zadao agresivnom pit bullu više uboda u predjelu rebara od kojih je ubrzo preminuo. Vlasnik usmrćenog pit bulla zasad nije identificiran, a policija i dalje istražuje taj slučaj.





S.B./EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:51