SAMO U JUTARNJEM

Sastavite megakartu Zagreba: Veliki serijal karata zagrebačkih kvartova

Poslastica za čitatelje s područja grada Zagreba

Po prvi puta Jutarnji list daruje kartu grada Zagreba u 13 dijelova, koncipiranu tako da se dijelovi mogu spojiti u jednu veliku kartu.

Karta obuhvaća cijelo područje grada Zagreba - znači svih 17 gradskih četvrti (označene bojom u podlozi).

Na karti su označene sve ulice, ceste, trgovi i parkovi s pripadajućim nazivima. Na jednom mjestu, čitatelji mogu pronaći više od 70 korisnih informacija i praktičnih savjeta. Na karti su označene kulturne i financijske institucije, zdravstvene ustanove, obrazovne i znanstvene institucije, trgovački i sportski centri…

Karta sadrži granicu grada Zagreba, granice 17 gradskih četvrti i sjedišta Područnih ureda Gradske uprave te granice sa sjedištima i nazivima svih 218 mjesnih odbora - znači kompletnu lokalnu samoupravu.

U više od sedamdeset kategorija karta sadrži nekoliko desetaka tisuća informacija (pogledati legendu oznaka jer tamo ima i smjerova kretanja vozila, orijentacijskih kućnih brojeva i sl.)

Najnoviju i najdetaljniju kartu, ikada tiskanu, Jutarnji list objavljuje u nekoliko nastavaka. Skupljajte karte kvartova i sastavite megakartu hrvatske metropole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 03:53