RADIKALAN POTEZ

STRAVA I UŽAS Muškarac si pilom odrezao nogu!

Sačekao je da mu žena zaspi, a potom je uzeo pilu, u usta stavio dasku koju je omotao maramicom i počeo rezati nogu kojih 15 centimatara ispod kuka

Kinez Zheng Yanliang (47) patio je od teškog slučaja tromboze u obje noge. Kada više nije mogao plaćati bolničke račune niti podnositi boli protiv koje mu nikakvi anestetici više nisu pomagali odlučio se za radikalan potez - odrezao si je nogu s pilom.

Kako su prenijeli kineski mediji, sačekao je da mu žena zaspi, a potom je uzeo pilu, u usta stavio dasku koju je omotao maramicom i počeo rezati nogu kojih 15 centimatara ispod kuka.

Kada se žena probudila, vidjela je šokantan prizor - muževu desnu nogu odrezanu, te pilu koja je pukla od sile s kojom je korištena. Na stolu su bila i četiri kutnjaka koja su mu pukla od stiskanja vilice.

Zheng se sa svojom bolešću i neizdržljivim bolovima mučio mjesecima, a nitko mu nije bio u stanju dijagnosticirati bolest. Naposlijetku su mu rekli da je riječ o emboliji i da ima još mjesec dana života.

Kinez je živio i puno dulje nakon te prognoze, a bolovi i bolnički računi natjerali su ga na očajnički potez.

Sada još uvijek ima problema s lijevom nogom, ali je izašao u javnost kako bi zatražio novac za liječenje. Naposlijetku je bolnica u Šangaju pristala liječiti ga besplatno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 18:02