HERVIS

Svi po bicikl za zdravo tijelo – u Hervis!

Sjećate se izreke „Svi na bicikl za zdravo tijelo"? U Hervisu su je shvatili ozbiljno i svoju bogatu ponudu bicikala kvalitetnih robnih marki proširili na još jednu novost – brdske bicikle od 29 cola robne marke KTM i X-Fact Kilimanjaro.

Naš najveći prodavač bicikala može se pohvaliti najboljim omjerom kvalitete i cijene jer su u Hervisu svi bicikli opremljeni komponentama vodećeg proizvođača Shimano. Osim toga, ove je godine ponuda bicikala Breezeer, Scott i KTM (da spomenemo samo neke od njih) dopunjena i biciklima robne marke X-Fact Kilimanjaro.

Svi koji žele ugodnu i brzu vožnju razvedenim terenima ove će godine u Hervisovim prodavaonicama moći odabrati novitet – brdski bicikl od 29 cola koji se odlikuje mnogim prednostima. „Zahvaljujući većim kotačima, bicikl je stabilniji te se njime na neravnim površinama lakše upravlja, jednostavnije se prelazi preko većih prepreka, a bolje prianjanje omogućuje lakše kočenje“, kazao je Boštjan Jugovec, voditelj nabave bicikala u Hervisu. „Pruža bolji osjećaj sigurnosti jer se ne prevrće lako, a osim toga nećete osjetiti baš svaku rupu preko koje ćete prijeći. Ako se vozite makadamom, asfaltiranim površinama i manje zahtjevnim uzbrdicama, ovaj bicikl može biti pravi za vas.“

Oni koji se tijekom tjedna voze prvenstveno na posao i gradom, a popodne i vikendom vole otići na poneki izlet biciklom, pronaći će u Hervisu kvalitetne treking-bicikle koji su kombinacija brdskih i gradskih bicikala. U prodavaonicama je i velik izbor dječjih bicikala svih veličina i klasa, gradskih bicikala za dame i gospodu.

Bez dvojbe ćete se složiti da je proljeće najbolje vrijeme za (ponovni) početak vožnje bicikla. Biciklizam povoljno utječe na zglobove, jača srce i aktivira gotovo sve skupine mišića, a da utjecaj vožnje prirodom koja se budi na psihičko zdravlje uopće ni ne spominjemo. Stoga se prepustite Hervisovim savjetnicima koji će vam pomoći odabrati odgovarajući bicikl, a rado će vam dati i savjet pri kupnji dodatne opreme – biciklističke hlače za ugodnu vožnju i zaštitna kaciga danas su gotovo neizostavna dodatna oprema.

A zatim još samo provjerite vremensku prognozu i prepustite se kretanju na svježem zraku koje će obnoviti vašu energiju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:13