BIG BROTHER

Tajanstveni The Stig uhvaćen na Google Street Viewu

Misteriozni vozač s, neki kažu, 'nadljudskim sposobnostima upravljanja automobila', stoji odmah pored prozora u svojoj klasičnoj pozi s prekriženim rukama

Najtajanstveniji član ekipe Top Geara, britanske emisije o automobilima, famozni 'pripitomljeni vozač utrka' The Stig uhvaćen je okom kamere Googleova servisa Street View.

Prepoznatljivo bijelo vozačko odijelo i bijela kaciga s crnim vizirom mogu se vrlo lako vidjeti kroz prozor jedne od zgrada BBC-a u Londonu.

Misteriozni vozač s, neki kažu, 'nadljudskim sposobnostima upravljanja automobila i gotovo nikakvim znanjem o patkama', stoji odmah pored prozora u svojoj klasičnoj pozi s prekriženim rukama te promatra kolegicu s BBC-a.

Iako njegov tajni identitet nikada nije otkriven tijekom dugog emitiranja Top Geara, javnost neprestano špekulira o 'licu ispod kacige'.

Početkom prošle godine legenda Formule 1 Michael Schumacher pojavio se u studiju emisije kao The Stig, međutim, javnost u to nije povjerovala. Nagađa se kako bi i Damon Hill mogao biti 'biće u bijelom' pošto 'se ne zna je li The Stig uopće čovjek'.

Street View je Googleov servis koji pruža pogled od 360 stupnjeva većini svjetskih gradova koji se nalaze na Google mapsima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:55