PIK Rijeka

Tonka – pravi okus mlijeka

Svježe ili trajno, Tonkino mlijeko je uvijek sjajno.

Postoje mjesta gdje se zeleni pašnjaci spajaju s nebom. To su mjesta čistog zraka i bistre izvorske vode na farmama diljem Gorskog kotara, Istre i Like, gdje se hrane naše krave, od kojih nastaje Tonka mlijeko. S našim kooperantima čuvamo i njegujemo ove savršene lokacije, livade okupane suncem, prave oaze mira na preko 90 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u tri županije: Istarskoj, Ličko-Senjskoj i Primorsko-goranskoj.

Tvrtka PIK svojim je domaćim mlijekom stvorila tradiciju i stekla prepoznatljivost na tržištu te postavila standarde u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete. Svježe ili trajno, Tonkino mlijeko je uvijek sjajno. Pohranjeno u praktičnoj Tetra Pak ambalaži, zadržava visoku kvalitetu proizvoda i jamči trajnost i svježinu okusa.

Tonkini posni i polumasni riječki svježi sirevi odlični su i prvoklasni, a ujedno jedni od najzasitnijih namirnica punih sporo probavljivih, kvalitetnih, mliječnih proteina i kalcija. Riječki posni svježi sir gotovo da i ne sadrži masnoće, što ga čini laganim obrokom.

Tonka kiselo ili slatko vrhnje, svojim punim, domaćim okusom obogatiti će svako slano i slatko jelo. Domaće mlijeko osigurava Tonka mliječnom namazu savršenu mazivost, kremastu teksturu i puni okus koji paše u bilo koje doba dana (i noći).

Voćni jogurt Tonkica svojim će blagim okusom osvojiti svako dijete, a kombinacija najfinijeg voća i domaćeg mlijeka stvara neodoljiv Frutonka okus. Prepoznatljiv domaći okus Tonka jogurta i kiselog vrhnja pretočili smo u maxi pakiranje za cijelu obitelj. Suvremeni način života traži pakiranje dostatno za cijelu obitelj, spremanje kolača i ručkova. Praktične kantice s ručkicom upravo su stvorene za lako rukovanje s maxi količinama Tonka jogurta ili kiselog vrhnja.

Tonkini stručnjaci stoga kontinuirano surađuju sa svojim kooperantima po svim pitanjima vezanim za dobrobit i zdravlje krava. Zajedno vode posebnu brigu o rezultatima analiza i poboljšanja načina mužnje koja je osnova kvalitete, dobre mliječnosti i zdravlja vimena. Da bi mlijeko zadržalo svoj prirodan okus osigurava i blizina mljekare, koja je udaljena tek 30 kilometara od pašnjaka i farmi, a svaka isporuka svježeg mlijeka kontrolira se u internom laboratoriju Mljekare PIK-a. Mlijeko s naših farmi redovito se analizira da bi samo ispravno i sigurno postalo Tonka mlijeko.

Čuvamo svoje prirodne resurse, s velikom se pažnjom brinemo o našim kravama, njegujemo suradnju s kooperantima te vršimo mnoge analize kako bi vam mogli ponuditi vrhunsko, 100% domaće mlijeko iz netaknute prirode, svježeg i bogatog okusa, sigurne i provjerene kvalitete. Odaberite najbolje za svoju obitelj! Tonka mlijeko – pravi okus mlijeka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:31