U Zagrebu napadnuta Jelena Dokić

ZAGREB - Srpsko-australska tenisačica Jelena Dokić nikako da na novinske stranice dođe zbog sportskih rezultata. Ovaj put radi se o incidentu koji se dogodio ispred Nacionalnog centra za tenis na Zagrebačkom velesajmu gdje trenira s Bornom Bikićem i za koji, prema našim informacijama, nije nimalo kriva.

Naime, u srijedu ujutro, nakon završenog treninga, pri izlasku iz zgrade Jelena Dokić bila je predmet vrijeđanja, a sve je završilo time da je njezin dečko Tin Bikić, navodno, udario jednog od napadača. Nekoliko mladića, među kojima je bio i kasnije napadnuti   D. J. iz Splita, širilo je govor mržnje vrijeđajući Dokić na nacionalnoj osnovi. Uz verbalno vrijeđanje bilo je i zalijevanja tekućinom. Kada su se Dokić i Borna Bikić povlačili, stigao je Tin Bikić i udario spomenutog Splićanina. No, D. J. je kasnije porekao bilo kakvo udaranje, ali priznaje da se sreo s Dokićem i Bikićima toga dana.

Dodatna zanimljivost ovog slučaja je da se D. J, kao i većina mladića koji su napali Dokić, na Velesajmu nalazio zbog polaganja ispita za zvanje teniskog trenera. Već su sada izabrali vrlo "pedagoški" pristup. (jl)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 19:42