Vesna Dragojević: Branka Marić Mutti neće mi razoriti brak

Ne postoji žena na ovom svijetu koja će narušiti vjeru u mog Olivera i naš brak. Pogotovo to neće uspjeti nekakvim odbačenim ljubavnicama koje svoju burnu prošlost, u namjeri da povrate staru slavu sumnjivog morala, sada rado rasprostiru po novinskim stranicama - smireno je rekla Vesna, supruga Olivera Dragojevića, koja se u središtu skandala našla nakon intervjua što ga je Zagrepčanka Branka Marić Mutti dala jednim tjednim novinama u kojima je ustvrdila da je upravo ona, a ne Vesna Dragojević, najveća ljubav popularnog pjevača.



- Možda u svojim snovima - cinično komentira Vesna, koju su zamorili novinarski upiti, pa je jučer isključila mobitel i s prijateljicom Vedranom, suprugom pokojnog Zdenka Runjića, odšetala do splitske rive, na omiljenu kavu.



- Jesam li se uzrujala? Prije bi se moglo reći da mi se sve to gadi. Znate, ja sa svojim mužem doma pričam, pa zahvaljujući tome mnogo toga znam. Znam podosta i o 'njegovoj najvećoj ljubavi', kako ona samu sebe naziva. Znam čime se ta osoba sve u životu bavila i koliko je ljubavnika promijenila. O, mogla bih vam ja podosta toga ispričati o njoj. No, mislim da je ona sama o sebi dovoljno rekla - rekla je Vesna, otpila gutljaj kave te nastavila:



- Da, točno je. Moj je Oliver s njom bio davne 1979. godine. Ali to nije trajalo nekoliko godina, kako ta žena kaže, nego nekoliko mjeseci. Sve mi je priznao još tada, tih davnih dana. A ja sam mu to odavno oprostila. U to vrijeme nije mi bilo lako. No, odlučila sam prijeći preko svega, jer Olivera volim, znam da on voli mene, znam koliko mu je bitan naš brak... A sada, četvrt stoljeća kasnije, ta žena izranja iz svog crnila i u novinama podastire prastaru priču. S kojim ciljem, pitam ja vas - govori Oliverova supruga, dodajući da je zbog cijele priče njezinu mužu puno teže nego njoj.



- Oliver se užasno iznervirao. Krivo mu je zbog djece i mene. Znate, prije nekoliko tjedana rekao mi je da ta žena po Zagrebu hoda za njim, da vreba trenutak kako bi mu se približila ne bi li ih netko zajedno fotografirao. A kad joj to nije uspjelo, odlučila je svoje laži plasirati u novine. Jadno. Oliver će, po mom savjetu, sada vjerojatno sudski zatražiti da se toj ženi onemogući pristup u njegovu blizinu. Ni on ni ja ne želimo dalje prljati ruke tom osobom - završava Vesna.  

Oliver: Neću komentirati gadarije

Oliver Dragojević u utorak navečer nije htio komentirati, kako je kazao, gadarije koje je Branka Marić Mutti ispričala novinarima. No, kad smo ga jučer opet nazvali, odlučio je nešto ipak reći. - Znate koji je moj komentar svega toga? Štraca! Obična štraca! A tko ne zna što znaci štraca, neka se raspita - rekao je Oliver.  

Branka Marić Mutti: Tužit ću Vesnu Dragojević za klevetu

ZAGREB - Tužit ću Vesnu Dragojević za klevetu jer je izjavila da sam prostitutka i da sam imala bordel, što nije istina. Bila sam fotomodel i kretala se u krugovima u kojima sam i Olivera upoznala. Imala sam zato i drugih veza s poznatim osobama kao što je, primjerice, Rajko Dujmić, a bila sam u ljubavnim odnosima i s Draganom Čolićem, bratom pjevača Zdravka Čolića - komentirala je jučerašnje napise u medijima Branka Marić Mutti, navodna velika ljubav poznatog pjevača Olivera Dragojevića, dodajući da su Oliver i ona od 1979. bili nešto više od godinu dana zajedno.



Dobivala prijeteća pisma



- Bili smo zaljubljeni i Vesna je sve znala. Čak me i htjela upoznati. Tada smo već bili prekinuli zbog neprestanog pritiska njegove obitelji. Vesna mi je po njemu slala pisma u kojima je navodila da nestanem iz njihova života, a i njegova obitelj me opsjedala. Postalo je neizdrživo i prekinula sam s njim - kaže i navodi kako ga tada nije čula ni vidjela do 1999. godine, kada je nakon smrti muža došla u Zagreb.



Oliverova 'ljubav života'



- On sam me nazvao i tada smo se prvi put čuli, vidjeli i razgovarali nakon 19 godina. Rekao mi je da sam ja njegova najveća ljubav i da je sve u životu naučio od mene. Sve što sada izjavljuje o meni pokazuje da je osoba bez karaktera. Nisam svetica, ali stojim iza svega što sam radila - zaključuje Mutti.      (T. Pe.)



Klara Rožman
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 18:33