U ZDRAV MOZAK

VIDEO: ‘TI SI HRVATSKI PUTIN, MA I VIŠE OD NJEGA!’ Evo kako je Darko Milinović reagirao na komplimente ‘mandatara Oreškovića’

 Screenshot/Vladimir Ivanov/EPH

Pretposljednji video komičara Davora Jurkotića u seriji ‘Tihomir Orešković’ donosi razgovor ‘novog mandatara’ s Darkom Milinovićem, bivšim ministrom zdravstva.

Jurkotić je u novoj epizodi nazvao Milinovića kojem je očito bilo drago što ga zove ‘Orešković’. Rekao mu je da je trenutno u Gospiću zbog ‘nekih sastanaka’, a komičar ga je ishvalio i rekao mu da mu je uvijek bio ‘good’.

Na to je Milinović sa smijehom i razdraaganim glasom odgovorio: ‘To mi je drago čuti!’

‘Tim’ je tad ishvalio Liku: ‘Znaš što mi se sviđa Lika najviše? Kad sam bio u Hrvatska, davno, kupao sam se ispod veliki slap Plitvičkih jezera, kupao sam se, skakao na glava’, ali i dodao da ima ideju:

‘Imam ideju gdje sam samo tebe, isključivo tebe htio zvati. Ti znaš koliko ja cijenim čovjeka koji je praktički izmislio svijet - Nikola Tesla… On je good, on je napravio puno toga, izmislio telefon, telegraf, podmornice, žica, kuhalo…’

Milinović se složio i rekao: ‘Ma to je sve što danas imamo, internet i ovo sve, sve njemu zahvaljujemo’, te pozvao novog mandatara da obiđe memorijalni centar Nikole Tesle.

Na kraju mu je ‘Tim’ priznao da ga doživljava kao hrvatskog Putina: ‘Ti si meni tip kao Putin. Voliš se slikati, mišići, jak si, avion, helikopter… Ti si drag, hrvatski Putin, i više od njega’, što je ‘hrvatski Putin’ prokomentirao samo smijehom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 03:47