INTIMNI EKSPERIMENT

VIDEO: 'KAO DA DIRAŠ PUREĆI VRAT...' Evo kako lezbijke reagiraju nakon što su prvi put dotaknule penis muškarca

'Puno je mekši nego sam očekivala. Kao da držiš zagrijani plastelin'
 Foto: Screenshot Youtube

Mnogi muškarci bi se zgrozili na pomisao žene koja se hihoće dodirujući njegov penis, no jedan je muškarac rado sudjelovao u snimanju zanimljivog videa u kojem tri djevojke pucaju od smijeha dok se igraju s njegovim ponosom. Štoviše, i on se smije zajedno s njima.

No atmosfera na snimanju videa bila je tako opuštena jer se zapravo nije radilo o ničemu seksualnom. Naime, tri djevojke u videu su lezbijke i nikada nisu dotaknule penis muškarca. Video je na društvenim mrežama podijelila ženska grupa BriaAndChrissy.

Bria Kam, jedna od članica grupe, bila je jedna od dobrovoljki za ovaj neobičan zadatak. Muškarac koji je ponudio svoje privatne dijelove za inspekciju je njihov prijatelj Aleks Malczewski, također gej.

'Jako sam nervozna', kaže u videu druga djevojka Daylynn.

'Nikad nisam dotaknula penis', kaže treća cura Arielle te zabrinuto pita Aleksa hoće li mu smetati što su joj ruke hladne.

'Pa ne bih trebala biti tako nervozna, to je samo ljudsko tijelo!', kaže Daylynn, a Bria dodaje da joj se čini kako je čitavi život izbjegavala upravo ovaj trenutak.

Prije nego su se bacile na posao, djevojke su izrazile svoja očekivanja:

'Mislim da će to biti kao kad ideš s ljubimcem kod veterinara i onda mu obriju krzno. Ona gola koža poslije brijanja… Mislim da će biti takav osjećaj. Ili kao vrećica grožđica. Nije tvrd, zar ne? Možda će biti kao da diram zmiju', nagađale su djevojke.

Kad je taj trenutak napokon došao, Aleks je hrabro spustio gaće.

Prva je posegnula Brie.

'Puno je mekši nego sam očekivala. Kao da držiš zagrijani plastelin.'

Osjećaj ju je podsjetio i na tjesteninu iz talijanskog restorana.

Arielle je primijetila da ima puno dlaka, što je dobro. Za razliku od Brie, njoj se Aleksov penis učinio tvrđim nego je pretpostavljala da će biti. Također nije očekivala da su testisi tako veliki.

'Osjećaj je kao kod mesara, kao da držite pureći vrat. Ili kao hot dog.'

No nakon kratkog razmišljanja, zaključila je: 'Zapravo, osjećaj je isti kao da diram svoju vaginu. To je zapravo samo koža, ništa više.'

Arielle je zanimalo i može li Aleks pomicati svoj penis i da li ga to boli.

Daylynn uopće nije bila oduševljena i bilo joj je drago kad je sve bilo gotovo. Rekla je kako to više nikad neće ponoviti.

Do sličnog je zaključka došla i Bria: 'Ja sam definitivno lezbijka. Aleks, ti si predivna osoba. Jako te poštujem i stvarno si predivan. Ali ti si predivna osoba s kojom ne želim imati ništa.'

Nakon ovog videa, dvojac BriaAndChrissy napravile su i video u kojem gej muškarci po prvi puta dodiruju ženske grudi.