ZABAVLJALI SE I ČUVARI

VIDEO: OPĆA EUFORIJA U STROGO ČUVANOM ZATVORU Kriminalci prevarili upravitelja i u zatvor prošvercali striptizetu, nastalo ludilo

 Screenshot

Zatvorenici u ozloglašenom zatvoru Izalco u El Salvadoru pisali su zatvorskim nadzornicima da im dopuste tulum i show ženske plesne skupine kako bi proslavili slavni južnoamerički religijski festival 'sa stilom'.

No snimka koju je snimio jedan od zatvorenika mobitelom, prikazuje da plesačice nisu baš imale veze s baletom, već sa - striptizom.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama prije nekoliko dana uvalio je u probleme vladine dužnosnike koji su obećali da će incident istražiti.

Ministar Rodil Hernandez odmah je krivnju svalio na svog prethodnika Nelsona Raudu inzistirajući kako se kontroverzni tulum dogodio u rujnu 2012.

Zatvorenici su zatražili da zatvorske ćelije ostanu otvorene tijekom cijelog dana na blagdan Blažene Djevice Marije od Milosti, prije nego li se besraman tulum dogodio.

GOle žene su zatvorenicima plesale u krilu, a na snimci se vide muškarci prekriveni tetovažama koje su znak pripadnosti opasnim bandama čijim je članovima napunjen zatvor.

Snimka je navodno pronađena u mobitelu oduzetom od jednog člana kriminalne bande pri jednoj odvojenoj istrazi.

Na snimci se navodno vide i zatvorski čuvari koji i sami uživaju u zabavi.

Istraga je trenutno u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 03:00