SVE SE VRAĆA...

VIDEO: SRAMOĆENJE PO ZAKONU ULICE Parkirao na mjestu za invalide i neugodno se iznenadio kada se vratio

Postoji ona izreka 'sve se vraća, sve se plaća' na koju ljudi često zaboravljaju. Najbolji nedavni primjer je neimenovani Brazilac koji je svoj automobil ostavio na parkingu za osobe s invaliditetom.

Kada se vratio do vozila imao je što vidjeti. Cijeli je automobil bio prekriven tisućama plavih post-it papirića, a preko vrata te prednjeg i stražnjeg dijela nalazio se simbol čovjeka u kolicima. Automobil je izgledao kao veliki međunarodni znak za osobe s invaliditetom.

Javno 'učenje pameti' dogodilo se u južnom brazilskom gradu Meringi.

Mladi je vozač bio vidljivo ljut dok je pokušao skinuti post-ite s automobila. Čak se pokušao na brzaka odvesti kako bi sačuvao barem malo digniteta koji mu je ostao.

Međutim, pogađate, to se nije dogodilo. Kada je sjeo za volan shvatio je da su mu papirići prekrili i vjetrobransko staklo. Izašao je i uklonio ih ljutitim pokretima ruke, samo da bi ponovo sjeo u auto i ponovo izašao za dodatno čišćenje.

Okupljeno mnoštvo promatralo ga je sa zanimanjem i uz veliki smijeh pratilo što će sljedeće učiniti. Naravno, ne moramo vam ni reći kako snimka postala viralna u svega nekoliko sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:34