Za vitko tijelo - čaj na djelo

Svi žele zdravo i vitko tijelo. Osim tjelovježbom i zdravom prehranom, tijelo možete dovesti u red i pomoću čajeva. Bilje koje se nalazi u njima pomaže u bržem čišćenju organizma i ispuštanju toksina. Čajevi za detoksikaciju uvelike mogu pomoći u rješavanju štetnih tvari iz organizma, a na vama je da znate koji su to čajevi.

Najpogodniji čajevi za mršavljenje su crni čaj u kojem se nalaze polifenoli koji sprječavaju apsorpciju masti u crijevima te zeleni čaj koji je svima poznat po svojim detoks svojstvima. Antioksidansi kojima on obiluje, čiste organizam i razbijaju masne naslage te potiču probavu. Čaj od koprive ima dugu tradiciju blagotvornog djelovanja, ali se koristi i za «čišćenje» krvi te potiče izmjenu tvari koje na taj način dovode i do mršavljenja.

Možda ćete se iznenaditi, ali čaj od hibiskusa služi za održavanje vitke linije. Smanjuje apsorpciju šećera i masti, a možete ga piti jednom do dva puta dnevno. Ujedno je i diuretik te smanjuje osjećaj nadutosti. Čaj od đumbira aktivira organizam, a time i mršavljenje. Potiče izlučivanje otpadnih tvari i podupire aktivnost probavnih organa, obzirom na svoja svojstva puni želudac i smanjuje apetit. Termoenergetska je namirnica koja podiže temperaturu i ubrzava metabolizam, a time sagorijevanje masti više nego inače.

Sve navedene čajeve možete naći u Naturavita asortimanu koji svojim velikim izborom oduševljavaju svakog čajoljupca. Zeleni čaj dolazi u tri varijante, s limunom, s đumbirom, kao i sam zeleni čaj, a hibiskus možete pronaći u kombinaciji sa šipkom. Uživanje u okusu donose filter vrećice s aroma omotačem. Tradicija i kvaliteta kojom Naturava čajevi odišu neće razočarati ni najveće čajoljupce, a bilje u njima svojim funkcijama neće razočarati niti vaš organizam!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 19:06