SERIJSKA KRADLJIVICA

ZABRANILI JOJ ULAZ U SVE DUĆANE U GRADU Zgodna plavuša bezobzirno je krala iz dana u dan

 Facebook

Keighley Harris iz engleskog Worcestera zabranjen je ulaz u gotovo svaku trgovinu u njezinom rodnom gradu nakon nekolicine krađa i napada u pijanom stanju koje je počinila. Ta 21-godišnja kradljivica u samo pet tjedana poharala je pet dućana, prijetila osoblju, napala policajca, bacila teglu za cvijeće u prozor i prijetila da će zapaliti kuću rođaka.

Jednom prilikom gurala je svog suučesnika u zločinu, Christophera Smitha (32), po shopping centru u invalidskim kolicima pretvarajući se da je zaostao dok su zajedno krali dječju odjeću.

Kada ih je osoblje uhvatilo u krađi, Harris je zaprijetila da će ih napasti.

- Uzeli su tri dječja kompletića, a on je na njih sjeo - kazala je prodavačica.

Idući je put napala policajca nakon što ju je uhitio jer je pijana ometala susjede.

Djevojci je, nakon što je prijavljena, zabranjen ulaz u dva shopping centra, dva vrtna centra i dva supermarketa. Također, ne smije se više koristiti nasilničkim niti rasističkim uvredama i gestama te prijetiti, zastrašivati i biti agresivna.

U svom pljačkaškom pohodu mlada Keighley ukrala je bocu viskija, tri sušila za kosu, parfem, posude...

Osuđena je na 12 mjeseci dobrotvornog rada, a naređena joj je i rehabilitacija te nadzor. Također, zabranjeno joj je da 12 tjedana izlazi noću, a ako prekrši ove odredbe može završiti iza rešetaka na pet godina.

Christopher Smith osuđen je na mjesec dana zatvora nakon što je priznao tri krađe, jedan pokušaj krađe te da je prekršio prethodno mu izrečenu uvjetnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:30