RECEPT: NIKOLINA LONČAR, chef restorana Zlatan, Koprivnica
SASTOJCI:
* 50 dag mladog krumpira
* 5 jaja
* 10 dag luka
* 2 dl kiselog vrhnja
* 1 dl slatkog vrhnja
* 10 dag rikole
* 1 dl maslinovog ulja
* 2 žlice soja umaka
* 5 dag maslaca
* 1 žličica meda
* sol i papar
1. Kratko popržite sitno nasjeckani luk, dodajte krumpiru koji ste narezali na tanke listiće debljine čipsa.
2. Dodajte jaja, kiselo i slatko vrhnje, začinite pa stavite u vatrostalnu ili keramičku posudu koju ste obložili maslacem i lagano pecite 40-50 minuta u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva.
3. Poslužite s rikolom koju po želji pripremite svježu ili je kratko propasirajte i popržite na maslinovom ulju. Na kraju dodajte soja umak, med i začine.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....