Odlična prilika

Dovedite svoj račun za struju do nule: Osvojite potpuno besplatnu solarnu elektranu za svoje kućanstvo!

Ugradnja solarne elektrane idealno je rješenje za svakoga, a pogotovo za vlasnike obiteljskih kuća
 Shutterstock

Visoke režije, među kojima su i one za električnu energiju, problem su mnogih građana. No, nije sve tako crno jer se uz minimalna ulaganja lako može doći do maksimalne uštede i to pomoću - Sunca. Hrvatska zbog svog geografskog položaja doista posjeduje velik potencijal za korištenje solarne energije, koja je jedan od najčišćih i najpristupačnijih izvora energije. Ovaj tip energije koristi prirodni, neiscrpan izvor – Sunčevu svjetlost i pretvara ga u električnu energiju, koja može pokrivati potrebe kućanstava, ali i drugih objekata, poput poslovnih prostora.

U posljednje vrijeme, sve veći naglasak stavlja se na održiva rješenja koja pomažu u očuvanju okoliša pa solarne elektrane postaju sve češći izbor velikog broja ljudi. Uz to što su pogodne za okoliš, ovaj tip elektrana značajno može smanjiti troškove i pomoći u postizanju energetske samoodrživosti. Solarne elektrane omogućuju značajne uštede, smanjuju potrebu za oslanjanjem na klasične izvore energije, a moguće je čak i potpuno eliminirati troškove za električnu energiju. Uz to, ugradnja solarne elektrane može podići vrijednost nekretnine. Sve više kupaca nekretnina prepoznaje prednosti solarne energije i voljni su platiti više za domove koji već imaju instalirane sustave za obnovljive izvore energije.

image
Shutterstock

Ugradnja solarne elektrane tako je idealno rješenje za svakoga, a pogotovo za vlasnike obiteljskih kuća te predstavlja jednu od najisplativijih investicija. Upravo zato, tvrtka ENNA Next vam daje priliku da besplatno osvojite solarnu elektranu za svoje kućanstvo kroz zanimljiv i jednostavan nagradni natječaj pod nazivom “Život sa zvijezdom”.

Sve što trebate jest na najoriginalniji i maštovitiji način opisati tko ili što je zvijezda vašeg kućanstva te u kojim trenucima zasja najjače. Također, moguće je dodatno učitati i fotografiju ili crtež svoje zvijezde. Najkreativnija prijava osvaja ENNA Next kućnu solarnu elektranu, nakon koje će vaše kućanstvo zasjati punim sjajem. ENNA Next je pripremila nagrade i za drugo i treće mjesto. Tako će drugoplasirani osvojiti 50 posto popusta na ENNA Next solarnu elektranu, a treće mjesto dobiva 25 posto popusta na ENNA Next solarnu elektranu.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina, koje su vlasnici kuća te koje se putem postavljene kontakt forme prijave na natječaj do 30.11.2024. godine i prihvate Pravila nagradnog natječaja. Po slanju ispunjenog kontakt obrasca s odgovorom na nagradno pitanje, svi prijavljeni dobit će automatsku potvrdu o prijavi kako bi bili sigurni da je njihova prijava zaprimljena. Dobitnike nagrada odabire stručni žiri tvrtke ENNA Next, a ime i prezime sretnog dobitnika, koji će u svoj dom dobiti novu zvijezdu, bit će objavljeno na stranici tvrtke 16.12.2024. godine, i to nakon 12 sati.

Detaljna pravila natječaja možete pronaći ovdje. Pustite mašti na volju, budite originalni i kreativni kako bi sunce postalo najveća zvijezda vašeg kućanstva!

Iz prve ruke

ENNA Next solarne elektrane koriste mikroinvertere za sigurniju pretvorbu energije koja se odvija na krovu izvan objekta i ne proizvode buku pa novi vlasnici solarnih elektrana mogu biti sigurni da im ova investicija neće nikako smetati. Uz to, vlasnici ENNA Next elektrana imaju 10 godina osiguranja od elementarnih nepogoda, garanciju do 25 godina, brzu i pouzdanu korisničku podršku, koja je uvijek spremna pomoći, a vlasnici ne moraju brinuti niti o papirologiji.

Sve pogodnosti ENNA Next solarnih elektrana može potvrditi i pobjednik prošlogodišnjeg natječaja Ivica Dumić iz Sesveta. Obitelj Dumić osvojila je solarnu elektranu za svoju kuću u konkurenciji od gotovo pet tisuća čitatelja te uživaju u svim njenim blagodatima. Računi za struju obitelji Dumić su u prosjeku iznosili sedamdesetak eura, a sada iznose nula eura te su ovi sretni dobitnici solarne elektrane čak u pretplati zbog sunčanih ljetnih mjeseci.

-To je velika ušteda i možemo trošiti novac za pripremu za zimu ili nešto za naše druge potrebe. Uštedjeli smo nešto novca na računima za struju, što smo onda potrošili na godišnjem, a i supruga može češće koristiti sušilicu – rekao je Ivica.

image

Prošlogodišnji pobjednik Ivica Dumić

Marko Todorov/Cropix

Ova obitelj ima jednu od prvih kuća sa solarnim panelima u Đurđekovcu, a prisjećaju se i kako nisu imali nikakvog posla s papirologijom jer je apsolutno sve riješila ENNA Next, a Dumići su sve potrebno dobili poštom i mailom.

Red je na vama

ENNA Next i vas poziva da zakoračite u svijet solarne energije i pridružite se globalnom pokretu prema održivom i ekološki osviještenom načinu života. Sudjelujte u nagradnom natječaju "Život sa zvijezdom" i osvojite solarnu elektranu koja će vam omogućiti da uživate u neovisnosti, smanjenim troškovima i ekološkoj odgovornosti.

Iskoristite jedinstvenu priliku da besplatno dobijete vrhunski energetski sustav koji će vam dugoročno smanjiti troškove, povećati vrijednost vaše nekretnine i omogućiti vam da živite u skladu s prirodom. Budući da je prijava brza i jednostavna, zaista ne postoji razlog da ne pokušate.

I ne zaboravite - što kreativniji odgovor date, to su veće šanse da ćete baš vi osvojiti solarnu elektranu za svoje kućanstvo i uživati u svim njenim pogodnostima!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i tvrtke ENNA Next.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 09:31