Neodoljivoj kolekciji nazdravljeno Karbun ginom

Högl tradicionalno pozdravio jesen

Baš kao svake godine, prvi dan jeseni u Höglu rezerviran je za tradicionalni party. Ove godine bio je nešto drugačiji, ali opet prepoznatljiv- brojne ljubiteljice ovog brenda odabrale su IT komade za hladniji dio godine nazdravljajući novoj sezoni Karbun ginom destilerije Aura!
promo 
 Foto: Nikola Zoko

Ženstvenost i elegancija 70-tih godina prošlog stoljeća inspiracija su ovogodišnje Högl modne jeseni i zime. Sve je nekako profinjeno i seksi, neodoljivo na prvi pogled i uživanje… U fokusu su hit boja currya, masline i oraha koje su pojačane detaljima u zlatnoj boji! Metalni remenčić s ukrasom, specifičan za 70-te postao je tako nezaobilazan detalj mnogih Höglovih klasika. Udobnost je i dalje na prvom mjestu, a kvaliteta materijala i vrhunska izrada su prioriteti kojih se Högl ne odriče u svojoj 85 godina dugoj tradiciji proizvodnje obuće.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko

Upravo u spoju tradicije i retro novim modelima jučer su uživale brojne ljubiteljice ovog brenda među kojima su bile i književnica Sanja Pilić i dizajnerica nakita Ivančica Pahor, na tradicionalnom modnom savjetovanju sa stilisticom Almom Premerl Zoko koji se godinama održava na službenom početku kalendarske jeseni! Taj dan za mnoge je rezerviran kao dan kad se biraju modeli za jesen u gradu- cipele i torbice koje će laskati baš svakom modnom outfitu. Kad je o ovoj jeseni riječ Alma je modno savjetovala kombinacije gležnjača na visoke, ali jako ugodne, potpetice i neodoljive torbe srednje veličine u boji višnje ili smeđim nijansama. Za one odvažne apsolutni hit kolekcije svakako su neodoljive visoke čizme.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko

Kako i priliči retro 70-tim, sve Högl žene novoj modnoj sezoni nazdravile su Karbun ginom destilerije AurA posebnim po tome što prilikom destilacije prolazi proces filtracije kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod konzumacije. Spravljen je od žitnog destilata, borovice. I začina: korijander, timijan, anis, matičnjak, kora naranče, stolisnik, koromač gorki, lavanda, bosiljak bilja, borovnica plod, kamilica cvijet, limunska trava, majčina dušica, hibiskus, bazga cvijet, borovnica list, anđelika korijen, slatki korijen, kora limuna, đumbir. Poslužuje se uz Aurin teranino, kojeg su brojne žene, kao dar jučer ponijele kući.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. prosinac 2024 22:54