HONOR 70 redefinira mobilnu fotografiju: Prvi na svijetu s IMX 800 senzorom

Najnoviji uređaj N serije, elegantan HONOR 70, debitirao je s fenomenalnom kamerom i Solo Cut načinom rada te zasluženo dobio nagradu EISA za najbolji best buy uređaj!

HONOR 70, najnoviji uređaj N serije

HONOR je jedan od vodećih tehnoloških brendova koji već godinama uspješno predstavlja mnoge inovacije u segmentu mobilne fotografije. 2014. godine, kad su pametni telefoni još uvijek usvajali sustave s jednom kamerom, HONOR 6 Plus je prvi lansirao dvostruku bioničku kameru s kojom se mogao postići bokeh efekt. U 2018. godini, lansiran je pametni telefon HONOR 10, a s njim i značajka „AI photography scene recognition“ koja koristi algoritam za prepoznavanje snimljene scene te potom optimizira fotografije prema različitim scenama. Ovu su značajku ubrzo preuzeli i drugi brendovi pametnih telefona.

Tijekom 2021. godine, HONOR je prepoznao trend vlogginga i TikToka te razvio značajku snimanja više video zapisa za HONOR 50 uređaj. Sada, s HONOR 70 pametnim telefonom, tehnološki div ponovno podiže performanse mobilne fotografije kako bi korisnicima omogućio stvaranje fenomenalnih fotografija i u uvjetima slabog osvjetljenja, pozadinskog osvjetljenja te tijekom noćnog snimanja.

image

HONOR 70, najnoviji uređaj N serije

Sasa Nikolic/

Vrhunska fotografija u svim uvjetima

Posvećen kontinuiranom inoviranju i razvoju vrhunske tehnologije, HONOR 70 je nedavno debitirao kao prvi pametni telefon na svijetu s ugrađenim IMX800 senzorom. U usporedbi s IMX766 senzorom koji se uglavnom koristi kod drugih mobitela slične kategorije, IMX800 koji je ugrađen u HONOR 70 povećao je dinamički raspon za 23%, nadmašivši konkurenciju u smislu jasnoće, kvalitete i performansi pri slabom osvjetljenju.

image

HONOR 70, najnoviji uređaj N serije

Dodatno, veliki 1/1,49-inčnim IMX800 senzor i otvor blende od f/1,9 jasno pokazuje da su fotografije podignute na posve novu, dosad nedostupnu razinu. Stvaranje fotografija na pametnom telefonu koje izvrsno izgledaju ne zahtijeva samo samo sposoban hardver, već i pametan softver. Kao takav, HONOR 70 dolazi opremljen s HONOR Image Engineom koji obrađuje računalne fotografije te sustavom HONOR RAW algoritma.

image

HONOR 70, najnoviji uređaj N serije

Glavna kamera ima 50 MP s ultraširokom lećom od 122 stupnja te podržava i makro snimanje od 2,5 cm što čini HONOR 70 veoma rijetkim pametnim telefonom s takvim prednostima unutar svoje cjenovne kategorije. Prilikom stvaranja makrofotografija, HONOR 70 se inteligentno prebacuje kad se previše približi subjektu što korisniku omogućuje kreiranje jasnih, oštrih snimki na maloj udaljenosti.

HONOR 70 je spreman za akciju za samo 20 minuta

Zahvaljujući 66W HONOR Wired SuperCharge tehnologiji, korisnici mogu napuniti HONOR 70 do 60% u samo 20 minuta.

HONOR 70 je dostupan u Hrvatskoj od 2.9., a preporučena maloprodajna cijena za model HONOR 70 8GB/128GB je 4.099,00 kn, a verzija 8GB/256GB je 4.499,00 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 00:29