Najbolja uspomena na nezaboravne trenutke s Plava Laguna Croatia Opena Umag - majice, šilterice, ručnici, torbe, loptice…

Službena trgovina turnira

 Merlo De Graia Aka Neven Jurjak/

Svi oni koji žele sačuvati posebnu uspomenu na nezaboravne trenutke provedene na Plava Laguna Croatia Openu Umag, jednostavno mogu prošetati do službene trgovine turnira, smještene odmah pored Welcome officea. Ondje se može pronaći bogat izbor suvenira za odrasle i djecu, uključujući majice kratkih rukava, šilterice, ručnike, platnene torbe te teniske loptice u različitim veličinama. Ovi predmeti nisu samo praktični, već su i savršeni za prikupljanje autograma omiljenih teniskih idola, što ih čini neprocjenjivim uspomenama s umaškog turnira. Upravo i teniske zvijezde rado nose službeni merch, a među njima su i Lorenzo Sonego, Jakub Menšik, Luciano Darderi, Flavio Cobolli i drugi.

image

Luciano Darderi i Lorenzo Sonego

Merlo De Graia Aka Neven Jurjak/
image

Jakub Menšik

Merlo De Graia Aka Neven Jurjak/

Majice kratkih rukava u bojama turnira i crne šilterice sa službenim logom odličan su način da se održi trajno sjećanje na događaj. Također, predivni ručnici plave boje i crne torbe praktični su za svakodnevnu upotrebu, bilo na plaži, u teretani ili na teniskom terenu. Teniske loptice, dostupne u različitim veličinama, idealan su suvenir za djecu i odrasle, posebno za one koji žele ponijeti kući dio teniskog terena.

image

Flavio Cobolli

Merlo De Graia Aka Neven Jurjak/
image

Lorenzo Sonego

Merlo De Graia Aka Neven Jurjak/

Plava Laguna Croatia Open Umag najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji. Upravo je trgovina mjesto na kojem je svaki artikl pažljivo odabran kako bi odražavao duh turnira. Nema boljeg poklona iz Umaga za voljene od ovih pažljivo odabranih suvenira. Bilo da posjetitelji traže nešto za sebe ili žele iznenaditi prijatelje i obitelj, trgovina nudi nešto za svakoga.

image

Lorenzo Musetti

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 14:59