Bogatstvo i posebnost kuhinje i prirodne ljepote osnovna su dva preduvjeta da čuveni britanski chef posjeti vašu zemlju i uključi je na svoju kartu svjetskih neistraženih kuhinja. Svježi tartufi, maslinici, kozji sir, pljukanci, brudet… prekrasna priroda i Jadransko more - odvela je Istru ravno do Gordona Ramsaya i National Geographic-a. Naravno, uz pomoć našeg kulinarskog stručnjaka Davida Skoke. Je li Ramsay uspio prirediti pljukance i brudet bolje od Skoke pitanje je na koje će odgovor dati epizoda serije „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“.
Kako je točno izgledala Ramsayava i Skokina pustolovina Istrom, saznala je sinoćnja publika koja se okupila na ekskluzivnoj premijeri „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“ u Zagrebačkom plesnom centru.
Prije same projekcije okupljene uzvanike je srdačno pozdravio Miro Bižić, koji je National Geographic istaknuo kao brand koji nastavlja istraživati i oduševljavati svoju publiku, te je dodao: „Večeras smo ovdje predstavili novi fantastičan projekt na kojem smo vrlo intenzivno radili u zadnje vrijeme. Riječ je o hrvatskom danu na National Geographic kanalu! Mi kao TWDC tim smo oduševljeni i ponosni kako je Hrvatska prezentirana.“
Gost večeri bio je i David Skoko koji je nešto više otkrio kako je zapravo bilo iza kamera. Skoko je više puta istaknuo kako ga je poznati chef oduševio i kako se tijekom snimanja s njim odlično zabavljao. Na premijeri nam je još rekao: „Nije nam cilj bio oduševiti Ramsaya, nego mu pokazati kako mi zapravo živimo još uvijek u skladu s prirodom.
Imamo fantastične namirnice i fantastične krajolike i radimo izvanrednu lokalnu hranu…i to mu se i najviše svidjelo. Gordona je oduševilo što su namirnice izvorne, onakve kakve zapravo jesu u prirodi, bez patvorina i krivih predodžbi…“
Gordon Ramsay je uživao u Istri - ne zaboravite i vi uživati u ukupnom doživljaju Hrvatske u nedjelju 19. rujna na National Geographicu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....