Studenti i učenici već desetljećima obožavaju ovaj ljetni posao! Sada su za njih, i sve koji traže dugotrajno stabilan posao, otvorene nove prilike

 promo

Mnogi od nas imaju svoju priču o prvom ljetnom poslu tijekom učeničkih i studentskih dana, a jedna od najčešćih je rad tijekom ljeta na benzinskim postajama Ine. Mladi su se tako, s Ininim radnicima, utkali u povijest kompanije sada dugu već 60 godina. I dok su se ranije studentima ostavljali manje zahtjevni (i plaćeni poslovi) poput pranja vjetrobranskih stakala na vozilima, INA danas studentima i učenicima, ali i svima u potrazi za stabilnim poslom, nudi puno više – prodajno iskustvo, konkurentne uvijete i mogućnost stalnog zaposlenja. U trenutku kada studenti i punoljetni učenici tragaju za ljetnim poslovima koji im mogu donijeti dragocjeno radno iskustvo i dodatni prihod, a oni koji su već na tržištu rada traže sigurno i stabilno radno mjesto, dobra je vijest da svoju karijeru u Ini možete započeti već sutra!

INA je vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj i za one koji žele učiti, raditi i stjecati iskustvo, ova kompanija je pravo mjesto. Pregledom Ininog Portala za zapošljavanje možete pronaći priliku za zaposlenje u cijeloj Hrvatskoj, kako uz prekrasnu obalu tako i na kontinentu što je i logično jer Ina ima maloprodajna mjesta diljem zemlje.

Otvorene pozicije čekaju na vas

Bez obzira jeste li student, punoljetni učenik ili tražite stalno zaposlenje, INA ima otvorena radna mjesta u maloprodaji koja odgovaraju vašim potrebama i ambicijama. U Ini nećete samo prodavati proizvode i pripremati napitke – postat ćete dio tima koji svakodnevno doprinosi stvaranju najboljih rješenja za njihove kupce. Zamislite sebe kako usavršavate komunikacijske vještine dok pomažete kupcima, razvijate prodajne vještine i radite u timu koji dijeli zajednički cilj.

Proces prijave je jednostavan. Ako ste student ili punoljetni učenik, prijavite se putem Portala za zapošljavanje na poziciju „STUDENT/ICA NA BENZINSKOJ POSTAJI“ ili pošaljite svoj životopis na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz napomenu jeste li student ili učenik te županiju i gradove gdje vam odgovara raditi. Satnica od 6 do 7 eura po satu za studentske poslove, ovisno o lokaciji, te naknade za putne troškove i naknada za sezonu ako radite van mjesta prebivališta ili boravišta, čine ovaj posao atraktivnim. Ali tu je i nešto što ne možete mjeriti novcem – prilika za upoznavanje novih ljudi, stvaranje prijateljstava i rad u okruženju koje cijeni vaš trud i predanost.

INA traži stalne zaposlenike

Za one koji traže stalna zaposlenja, informacije o otvorenim pozicijama dostupne su na istom portalu. Radna mjesta na neodređeno, idealna su za one koji traže stabilnost i sigurnost. INA kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike tako da se ovo čini kao izvrsna prilika za dugoročnu karijeru koja će vam osigurati profesionalni i osobni rast i razvoj.

Zašto ljetni posao?

No, vratimo se još malo na mlade. Možda se mnogi pitaju zašto bi radili dok mogu uživati na plaži, a za financiranje svega se brinu roditelji. Na to će vam najbolje odgovore dati razna istraživanja na ovu temu, ali i priče onih koji su ljetne poslove radili. Primjerice, Barack Obama, poznati bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, kao tinejdžer radio je u trgovini sladoledom Baskin-Robbins. U autorskoj knjizi opisao je to kao vrijedno stjecanje radnog i životnog iskustva. Rad tijekom ljeta omogućava mladima da steknu praktično radno iskustvo, razviju radne navike i profesionalne vještine. Ovo iskustvo može biti dragocjeno za njihovu buduću karijeru, jer poslodavci često preferiraju kandidate koji već imaju neko radno iskustvo. Druga važna stvar je što rad tijekom ljetnih praznika omogućava mladima zaradu vlastitog novca, što može povećati njihovu financijsku samostalnost i odgovornost. Također, mogu uštedjeti novac za buduće potrebe, kao što su školarina, kupovina knjiga ili osobni troškovi. Kad se sve uzme u obzir, otvorene pozicije koju nudi INA sada izgledaju kao prilika koju ne bi trebalo propustiti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 03:51