Vežite se za Velu Luku i otkrijte svoj komadić zemaljskog raja

Otvaranjem Marine Korkyra, Vela Luka se upisala u mapu nautičkog turizma i ugradila novi biser u svoju bogatu turističku ponudu.

Marina Korkyra

 E2 Studio/

Od samog početka rada 2020. godine, marina je posvećena pružanju besprijekorne usluge nautičarima koji će u marini Korkyra pronaći sigurnu luku i potpuni doživljaj destinacije.

Marina je otvorena tijekom cijele godine te uz uslugu vezivanja nudi široki raspon dodatnih sadržaja, poput bazena, saune i teretane u moderno opremljenom hotelu Korkyra, koji se nalazi u blizini marine. Decentno uređen prostor a-la-carte restorana Luky koji se nalazi u srcu marine poziva goste da se prepuste uživanju u dalmatinskim specijalitetima uz čašu vrhunskih otočnih vina.

Sve više nautičara upravo u Veloj Luci pronalazi svoje omiljeno odredište te svoja plovila s punim povjerenjem prepuštaju u ruke profesionalnog i ljubaznog osoblja, koje je jedan od najvrjednijih aduta marine.

Mornari marine Korkyra uvijek su spremni pomoći i olakšati nautičarima uplovljavanje i isplovljavanje, a tu su i za dodatnu asistenciju kod manjih popravaka. Uz njih su sigurnost i neprekidni nadzor svih plovila koja se vežu za marinu Korkyra zajamčeni.

Ljubazni recepcionari dočekuju nautičare uz iskreni osmjeh, spremni su ih upoznati sa širokom ponudom marine te im pomoći u otkrivanju ljepota Vele Luke i otoka Korčule.

image

Marina Korkyra

E2 Studio/

Marina Korkyra uspjela je oformiti pobjednički tim koji čine iskusni profesionalci i mladi početnici. Kombinacija mladenačkog entuzijazma i višegodišnjeg iskustva pokazala se dobitnom pa je u tek nešto više od četiri godine rada marini Korkyra dodijeljeno čak pet važnih priznanja – Brončano jedro kao treća najbolja marina u 2022. godini, Plava zastava za 2022., 2023. i 2024. godinu te posebno priznanje kao najljubaznija marina na Jadranu 2023. godine.

Ipak najveće priznanje marini daju nautičari koji se iz godine u godinu u sve većem broju vraćaju u očaravajuću velolučku valu i ovdje pronalaze svoj sigurnu luku. Stoga vežite se za Velu Luku i u ovom opjevanom pomorskom gradiću otkrijte svoj komadić zemaljskog raja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:30